söndag 11 oktober 2009

Gudinneskolan Söndag 11 oktober


Målning av Melsene Laux

Längtar du efter en trygg kvinnogemenskap?
Har du en nära trygg kvinnogemenskap att umgås i? Om inte skulle du vilja ha det ? Det finns så många kvinnor som längtar efter att delta i en sådan gemenskap och det krävs så lite för att bjuda in till den. Som en del av er redan vet så håller jag på att skriva en bok om hur man skapar en trygg kvinnocirkel. Det är något visst med att mötas bara kvinnor och samtala om djupare aspekter i livet och dela både tankar och känslor med varandra, stödja och peppa varandra. Boken planeras komma ut i senast i december.

Hur vill du att din kvinnocirkel ska se ut?
Fundera på vilken slags gemenskap du skulle vilja ha för att kunna växa och bli allt det du är ämnad till... Skriv ned det på ett papper så att universum vet och kan börja hjälpa dig att finna din trygga kvinnocirkel där du kan vara den du är och där du kan få stöd och växa i en trygg gemenskap. Du är värd det och kom ihåg:
När du helas, helas världen!

Kul att ha med er som är med i Gudinneskolan på kursen!
Så kul att flera av er som är med i Gudinneskolan och läser bloggen, kunde vara med i helgen! Sänder en varm hälsning till Annicka, Maria, Helga och Åsa samt självklart till er andra kvinnor som deltog i helgen; Helena, Lena, Christel, Marianne, Julia och Hanna ifall ni skulle titta in här i Gudinnerummet. Ni är underbara allesammans och det är du med som läser detta nu. Tack till alla er kvinnor som är med i Gudinneskolan eller tittar in i Gudinnerummet. Kram Anne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig