torsdag 1 oktober 2009

Gudinneskolan Tema: Relationer i oktober månad

"I trust my sisters and brothers who are one with me" ACIM

I min almanacka med affirmationer står det för oktober:
"I am one with all life. The whole universe is my family. I give freely of my heart and possesions. When I am generous and compassionate, everything goes well, and the world reflects back to me in kind."

Så det passar ju utmärkt.. Vi kommer fokusera på relationer både från det djupaste andliga planet men också när det gäller vardagen och hur vi kan växa genom våra relationer. Vi kommer fokusera på både kärleksrelationer med en partner men även med familj, vänner, arbetskamrater.. ja alla runtomkring oss och alla vi möter... "The whole universe in my family"

Träna på att se det gudomliga i varandra
Så när vi nu börjar inse att vi är underbara Gudinnor... att vi är något djupare än våra kroppar .... att vi är själen... då kommer vi inse att så är alla andra med. När vi börjar se på andra utifrån detta synsätt... se deras sanna jag då blir det även enklare att se vårt eget gudomliga, sanna jag.

Jag hälsar Gud/Gudinnan i dig
I Indien säger man Namaste... vilket betyder jag hälsar Gud/Gudinnan i dig. Visst är det ett fint sätt att se på varandra och ett fint sätt att mötas på.

Gudinneskolan: Grundövning 1 denna månad - Namaste
Så närhelst du möter någon under oktober månad, säg eller tänk ett tyst Namaste... eller "Jag hälsar det gudomliga i dig"... eller "Jag hälsar Gudinnan i dig", "Jag hälsar ditt sanna jag"... eller "Jag ser din inre skönhet". Finn ditt eget sätt som passar dig att säga eller tänka detta tyst för dig själv. Har du en nära vän eller en relation med någon som också vill vara med och träna på detta så kan ni säga det högt med när ni möter varandra och kanske t.o.m. sätta samman händerna vid bröstet som man gör i Indien till en hälsning. Men normalt så tänker du bara en tanke tyst för dig själv eller väljer helt enkelt att se den andra personens sanna jag när ni möts.

Fortsätt med dagliga Meditationer
Fortsätt med att meditera en eller två gånger om dagen. Fortsätt även gärna med att lyssna till din inre Gudinna...

Grundövning 2 fokusera på en Relation
Vad längtar du till när det gäller relationer. Längtar du efter en kärleksrelation eller vill du bara förbättra den relation du redan har. Kanske längtar du istället efter vänner eller en god relation till dina barn. Lyssna inåt och känn efter vilken slags relation du vill fokusera på just nu.
I din dagliga meditationsstund kan du på slutet lägga till en stund där du fokuserar på hur du vill uppleva denna relation... Hur vill du känna dig ? Hur vill du att det ska kännas mellan er ? det är det viktigaste.. Försök att riktigt hitta känslan. Om det är en relation du har svårt med just nu och vill förbättra se den här person i ljuset i dit inre... se personens alla goda sidor... se ljuset och kärleken som finns där inom den här personen... se dens sanna jag och bara att du gör det regelbundet kommer skapa mirakel.

Vi är förbundna med varandra på ett djupare plan
Det är i alla fall så som jag ser det. Säkert har du märkt att när du har tänkt på någon så ringer den personen plötsligt eller ni stöter på varandra. När du tänker goda tankar om en annan person så känner hon/han av det med... du kan uppleva det som ett litet mirakel att det hellt enkelt känns mycket bättre när ni ses.

För er som längtar efter en kärleksrelation
med en partner så kommer jag framöver dela med mig lite tips från min egen erfarenhet om hur du kan dra till dig och välkomna den relation du längtar efter i ditt liv.

4 kommentarer:

 1. Hej Anne och Gudinnorna!

  Jag har inte skrivit så mycket den senaste tiden men jag mediterar och affirmerar på ; ). Jag provar att hälsa gudinnan i de jag träffar som jag inte gillar så mycket oh det är toppen! Det ger bra distans till ev konflikter eller olikheter.

  Ha en underbar fredag!

  Namaste, Karina

  SvaraRadera
 2. Tack Karina.. visst är det spännande att se hur enkelt vi kan se andra på ett nytt sätt... Kul att höra av dig.. Anne

  SvaraRadera
 3. Hej

  Jag tänkte på det, med om man tänker på någon, positivt, får man positiv respons från den personen :) det är verkligen så!

  Ska fortsätta med det!!

  :)

  Kram // En annan Gudinna

  SvaraRadera
 4. Tack att du säger det. Det är kul om vi kan dela våra positiva erfarenheter och hör gärna av dig igen och berätta vad som sker.. kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig