måndag 20 juli 2009

Visa och vackra GudinnorMacaco från Damanhur i Italien i samspråk med Charlotta Ek Åhrberg från Stjärnsund. Vilka vackra Gudinnor !!

Macaco en vacker kvinna med en inre styrka
...som lyser igenom. Dessutom är hon sångerska och sjöng passionerat med inlevelse och känsla för oss. Hon visade även bilder från Damanhur och höll ett föredrag där hon delade med sig många kloka tankar och berättade om Damanhur. Bland annat sa hon att när de har konflikter försöker de se på dem som på en kristall med många fasetter och förstå att vi alla ser vår del av sanningen och vår del av kristallen men att den andra personen kanske ser saker på ett helt annat sätt och har sin sanning att utgå från. I Damanhur väljer man också de som är lite mer styrande på 6 månader i sänder. Sedan får alla utvärdera om de är nöjda med dem eller om de vill välja nya personer. Det handlar inte om att någon är dålig utan mer om att en person kanske inte är redo att axla det ansvaret det innebär att vara i en ledande position. Det behöver vara mogna människor som tar en sådan uppgift.

Denna bild är från ett av de fantastiska tempelrum som de har huggit ut i berget i Damanhur.
Läs mer och se bilder från deras underbara tempel: http://www.thetemples.org/

Det var roligt att se Charlotta från Fridhem, Stjärnsund.
Jag träffade henne första gången för 15 år sedan men hon har verkligen bara blivit vackrare och visare med en härlig utstrålning. Hon delade också med sig på ett fint sätt omkring utvecklingen på Fridhem där hon var med från början.

Äldre kvinnor är så vackra
Så underbart det är att upptäcka att jag ofta tycker att det är de äldre kvinnorna som är så vackra och har en så fin utstrålning.

Ellika som är tillsammans med Medicine Story är också en sådan kvinna som är så vis, klok och vacker och har en varm och kärleksfull utstrålning. Det är underbart att se hur mycket kärlek det finns mellan henne och Story. Just pågår vårt årliga sommarläger med dem här i Mundekulla. Ca 70 personer deltar.
KURS: Självkärlek för kvinnor 8 -11 oktober.
med Anne och Ellika
Vi erbjuder en unik kurs i Mundekulla, för dig som vill känna mer kärlek till dig själv - släppa begränsande tankar och känslor som hindrar dig från att leva fullt ut - lyssna inåt och finna ut hur du kan skapa det liv du innerst inne längtar till. (skulle det hänga på ekonomin så kan jag ev erbjuda dig som läser min blogg lite rabatt om du hjälper till lite extra) Läs mer:
Läs mer om sustainability conference på http://www.mundekullabloggen.blogspot.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig