torsdag 30 juli 2009

Viiken fin födesledag

TV filmade .. se längst ned
Jag har haft en mycket bra födelsedag och varit ute och vandrat med Sång och gång gänget ca 35 sångglada personer samt på kvällen sjungit med på en helt underbar konsert i Skruvs glasbruk. Vilken sångglädje.. helt fantastiskt.

Sångglädje i kör
En kvinna berättade idag att hon tyckte mycket om att sjunga men aldrig känt att hon ville vara med i en kör då hon tyckte de var så tråkiga. Men när hon deltagit i en workshop med Anders Nyberg kände hon att det var det här hon hade längtat till, så nu är hon med på Sång och Gång veckan.
Jag kunde verkligen känna igen mig i henne förutom när jag var med i en härlig gospelkör en gång. Att sjunga med Anders Nyberg är verkligen speciellt och sååå fyllt av glädje men även djup.

Sångglada Gudinnor
Jenniffer Fergusson är Anders fru och hon är en mycket älskad sångerska i Sydamerika där hon kommer ifrån. Jenniffer har ett djup och en värme och styrka men också en mycket fin känslighet, inlevelse och närvaro Allt detta ger hon ut genom sin röst som stundvis är helt spröd och sedan kommer en enorm styrka. Jeniifer har också hållit mycket i ceremonier i Sydamerika så vi hade ett djupt samtal om att vi kunde samverka och att jag skulle kunna lyfta in henne på en kvinnokurs.

Johanna är deras sångglada dotter som älskar att stå i centrum. Johanna är nog ca 10 år och tillhör de unika barna som har en extrakromosom och därmed är extra kärleksfulla. Johanna sjunger på sitt sätt och gör djupa stilfula bugningar till pubiken. Hon hjälper oss att se det hela lite mer lekfullt och ger oss så
mycket glädje genom sin uppenbarelse.

Jenniffer till vänster och Johanna till höger

Ami 80 år
är med och sjunger och vandrar och stundvis åker hon med häst och vagn som vi ju har med oss i år. Ami är en jättefin kvinna som ägnat en hel del tid åt att sprida Peace Pilgrims budskap genom små böcker som hon ger bort eller säljer.

Vill du läsa mer om Sång och Gång veckan eller se bilder så se http://www.mundekullabloggen.blogspot.com/

TV filmade
Smålandsnytt var ute och filmade se en filmsnutt. Jag går längst fram med Peter

http://svt.se/2.33731/1.1639289/sangvandring_i_smalandsskogen?lid=is_search715401&lpos=0&queryArt715401=Mundekulla&sortOrder715401=0&doneSearch=true&sd=33726&from=siteSearch&pageArt715401=0

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig