torsdag 9 juli 2009

Skapa och Måla ditt liv


Jag har just nu en helt underbar kurs - om jag nu får säga det själv - där jag även hinner med att måla själv. Ett härligt gäng kvinnor är här och jag trivs och njuter... Vi samtalar om det som är viktigt i livet - vårt eget välbefinnande, självkärlek och självkänsla, vad vi innerst inne längtar till - att finna mer balans och harmoni i livet - relationer och vad vi djupast vill syssla med och hur vi kan skapa det liv vi längtar till. Vi gör yoga, mediterar och lyssnar inåt, samtalar i cirkel och vi MÅLAR... mycket och det är såååå härligt!! Kom du med nästa år !! I kväll kommer dessutom Sofi hit och vi ska DANSA. Vilket underbart liv jag har!

Här sitter Eva, Minna - Maria och Åsa och målar... se så mycket kreativa alster det hänger på väggen. För varje dag väcktes skaparglädjen mer och vi kom mer och mer in i flödet.
Bastuceremoni
Igår kväll badade vi bastu i vår vedeldade bastu. I samband med det gjorde vi även en ceremoni där vi uttryckte vad vi vill släppa taget om och vad vi vill bjuda in. Det blev så lekfullt men ändå djupt och meningsfullt och vi skrattade mycket med och mellan varven sprang vi ut och hoppade i dammen och svalkade oss. Den var sådär magisk med lite dimma på. Vilken härlig kväll det blev!

2 kommentarer:

 1. Aloha!
  Vilken ljus och fin blogg du har. Har just hittat hit genom länken i Energivågen och lagt dig i mina favoriter. Tror också mycket på att hitta tillbaka till kvinnors naturliga systerskap och därigenom hitta ett kärleksfullt förhållningssätt som vi kan inkludera männen i :)
  Fridens lilja,
  /Alexandra

  SvaraRadera
 2. Tack Alexandra
  och du har ju en jättefin blogg med och så mycket spännande på gång. Förstår att du varit på Hawaii med och så härligt du dansade. Kul att du lagt mig bland dina favoriter. Kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig