tisdag 7 april 2009

Varje tanke jag tänker

"Every thought I think is creating my future. The universe totally supports every thought I choose to think and beleive. I choose balance, harmony and peace and I express it in my life. "
Louise L. hay

Ikväll tittade vi lite igen på Louise Hay-filmen. Vi konstaterade att man behöver höra dessa sanningar och bli påmind om dem ofta för att riktigt ta till sig dem. Nu ska jag ta en stund innan jag somnar och tänka på det som:
är vackert
känns fint
jag älskar
jag njuter av
jag kan vila i och
jag djupast längtar till.

2 kommentarer:

  1. Det är en jättefin gåva att efter dagens slut ge sig själv lite extra kärleksfulla tankar.Själv skriver jag i en må-bra-bok varje kväll.Jag skriver ner tre fina egenskaper som jag använt mig av under dagen,tre saker jag känner tacksamhet över och en bön inför morgondagen.

    SvaraRadera
  2. Så fint Carina....det där med bön inför morgondagen tycker jag var väldigt fint med. Jag tror att vi skulle kunna få så mycket mer, det vi längtar till om vi bad om det.

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig