fredag 3 april 2009

En stilla morgon

Ännu en underbar stilla morgon. Det är så härligt lugnt på morgnarna och nu i morse var det så friskt med lite frost på marken. Jag har vaknat och lagt mig med Louise Hay de senaste morgnarna och kvällarna. Hon har en Cd som heter Morning & Evening Meditations som jag har lyssnat till. Jag tycker det är en jättebra idé att vakna och lägga sig med ett positivt budskap. Blir inspirerad att själv göra en sådan Cd då det finns mycket som är bra på hennes men jag kan se hur jag skulle kunna få in ännu mer tankar tex om självkärlek med mera. Har hittat en Cd-spelare som man kan sätta på en viss tid som en väckarklocka och då kan man vakna till den Cd man vill istället för en pipande väckarklocka. En period brukade jag vakna till skön avslappnande musik och det kändes underbart med.

Här kommer några rader inför dagen.

"Gudinnan är med mig. Hon är mitt livs källa, livet i mig, luften jag andas, födan som håller mig vid liv, vattnet som förnyar och renar mig. Hon är mitt hem där jag lever och rör mig; Anden som leder mina handlingar, erbjuder mig sina tankar och garanterar min frihet från all smärta. Hon omsluter mig med godhet och omtanke, och hyser kärlek för dottern som hon lyser över, och som lyser på henne. Så stilla hon är som känner sanningen i det Hon talar om idag."
inspirerat av Lektion 222 EKIM


2 kommentarer:

  1. Vad är det för CD-spelare? Låter perfekt!

    SvaraRadera
  2. Visste väl att någon skulle bli nyfiken, ska kolla upp det men köpte den på Claes Ohlsson för ett par år sedan.

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig