söndag 5 april 2009

Föredrag och Kvinnocirklar

Kalmar Slott skymtade jag så vackert när jag åkte in i Kalmar idag.
Jag har varit ute i stora världen på en liten utflykt, närmare bestämt i Kalmar. Men det kändes så mysigt att komma hem igen och gå in i mitt heliga rum "Gudinnerummet" där jag i lugn och ro kan dela det jag tänker och känner. Just nu sitter jag dessutom i mitt underbara Gula rum i Mundekulla. Det känns så skönt att det är Söndag och jag kan ta det lugnt och bara vara, vila och fundera.
Föredrag på Womens Wellness
Jag var inbjuden av min väninna Nina, att hålla en stund omkring "Självkärlek och Meditaiton" för kvinnorna som är med i Womens Wellness på Nordic Clubs träningscenter i Kalmar. Ca 20 kvinnor kom och det kändes kul och upplyftande att dela med mig om detta ämne, om även lite pirrigt att prata i en grupp jag inte känner. Oftast känns det lite tryggare att prata på hemmaplan i Mundekulla. Hur som helst visar det sig alltid vara trevliga, kloka och underbara kvinnor, vilket det ju var här med.
Det var mycket jag ville förmedla och dessutom skulle vi hinna med en avslappning och meditation med. Hur som helst kändes det som att allt gick mycket väl och att de som lyssnade fick ny inspiration. Vi hade en liten avslutningcirkel där de som var kvar delade vad den här stunden gett dem, och då fick jag lite feedback på att den hade påmint dem och inspirerat dem på olika sätt, vilket kändes fint att veta.
Kvinnocirkeln, vi har alla mycket att ge
Funderade lite på hemvägen hur mycket jag känner för att ha föredrag... Kanske är det så att om jag håller en liknande stund en annan gång så vill jag nog ha mer tid för kvinnocirkeln, där alla får dela med sig. Vi kvinnor har ju alla så mycket vishet att ge till varandra. Jag tror också att när vi själva får sätta ord på något så blir det tydligare för oss. Det är ju så det är när jag har kurser och kvinnocirklar här i Mundekulla men då finns det ju också mer tid.
Hur vill jag uttrycka mig och ge
Jag ska ge mig lite tid i eftermiddag att bara mysa och fundera på hur jag vill dela med mig. Hur ser det bästa sättet ut som jag vill uttrycka mig på, vad ger mig mest glädje och hur ger jag bäst till andra ?

2 kommentarer:

  1. Har du sett Chamelis blogg? Gissar att det är i din smak: http://awakeningwomen.wordpress.com

    SvaraRadera
  2. Jag tycker Chameli är jättefin och har väldigt mycket att ge till kvinnor. Kul att hon har en blogg nu med. Sak nog tipsa om henne.

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig