torsdag 9 april 2009

Din egen väg gäller nu.

Vad lustigt det är. I går skrev jag ett inlägg som handlade om att gå sin unika väg i livet. Det kom bara till mig i stunden och kändes väldigt rätt och bra. I går kväll visade Berndt (Peter pappa mig en ormvråk som hade flygit in i en grannes bil och därmed gett sig iväg vtill nya himlar) Den var så vacker och i morse kom jag att tänka på Solögas lilla bok som jag brukar titta i när jag ser speciella djur. Hennes tanke är att djuren och växterna har ett budskap till oss och att det kan betyda något speciellt i livet när vi ser ett visst djur.
Så här stod det under Ormvråk:
Det är din egen väg som gäller nu - den väg som du valt i ditt hjärta. Din gåva är att gå din egen väg. Här handlar det om att inte följa i någon annans fotspår. Du vet vad du vill, så skapa det. Du har alla förutsättningar för att lyckas. släpp dina tvivel.

Ibland får man samma budskap från flera håll och då är det ju något som vi ska lyssna till. så jag känner att jag vill använda Påskhelgen till att lyssna inåt, vila och ännu mer känna efter vad som är min egen väg och min djupaste längtan och dedikation just nu. Jag har en stark känsla för ungefär vad det handlar om, men jag skulle nog behöva skriva ned det och få det mer tydligt, samt kanske dela det med nära vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig