tisdag 31 januari 2012

The Sun rose ..a ribbon at a time!

Du är redan på väg!
I morse tittade jag i en anteckningsbok jag hade skrivit i under sommaren... där hade jag skrivit ned lite vad jag ville bjuda in mer i mitt liv men också vad jag ville släppa taget om. Då upptäckte jag till min förvåning att jag redan hade släppt en hel del av det jag skrivit ned samt att jag även hade bjudit in en del av det jag ville.

Det finns en kraft i att skriva ner
...det vi vill så det blir mer tydligt för oss själva ..men kanske hjälper vi även hela Universum att puffa oss i rätt riktning och gå oss till mötes när vi skriver ner något. Men en tydlig intention eller en längtan från hjärtat kan också räcka.. och vips sätts krafter igång i den riktning vi vill och längtar till.

Att njuta av vandringen.
Jag tror inte vi ser alltid de små steg vi har tagit på vår väg dit vill vill och det kan vara viktigt att upptäcka dem... det kan få oss att känna oss lite lugnare när vi vet att vi är på väg ... ett steg i sänder... och vem har sagt att resan blir mer njutningsfylld när vi springer.. det kan ju både vara jobbigt plus att vi missar en massa på vägen.....och hinna lukta på blommorna
Ett steg i sänder .. så kan vi stanna upp och njuta av blommorna, lyssna på fåglarna, ge oss tid att prata med en vän..krama våra nära och kära och uppleva allt det vackra livet bjuder på. Jag pratade idag med en härlig kvinna som har vågat ta ett helt nytt steg i livet och satsa på sin konst. Hon berättade att många kommer med idéer till henne hur hon kan nå ut mer och snabbare samt tjäna mer pengar... - Men jag vill ju ta det lugnt och njuta med..sa hon.. jag vet att jag kommer fram. Så sant...


I'll tell you how the sun rose...a ribbon at a time. Emily Dickinson

(bilden hittade jag på den fina sidan: "A gentle way" i facebook.)

2 kommentarer:

 1. Jag känner mer och mer att det är sant,
  vad skönt att läsa dina ord om det!

  Ibland går det ju så trögt men då får man försöka tänka på alla de steg man tagit för att vara där man är idag. det är många. och de är oftast små! (de är lättare att ta, tror jag.)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Ja och jag känner med att det är sant när det gäller dig... Du är en ovanligt klok "ung Gudinna" med mycket fint att dela med världen... och du har redan kommit en bra bit på din väg... Vi ser det ju inte alltid själva... men det märks tydligt.

  Tack att du finns... Stor Kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig