lördag 14 januari 2012

Två dagar med Sofi!

Jag har besök av min härliga väninna Sofi! 
Även i år har vi sett till att få några inspirerande dagar med varandra. Det är så härligt att möta vänner på ett djupare plan och Sofi och jag brukar ofta befinna oss i samma fas i livet och det är så fint att kunna känna igen sig i varandra då. Vi är ju båda mycket kreativa och skapande och det finns mycket som vi kan inspirera varandra i.

Nu vill det komma ut!
Kanske känner du också igen dig i att nu vill allt som vi har inom oss komma ut... den kreativitet..de idéer.. det inre ljus... ja allt vi har inom oss av unika talanger och gåvor...Nu vill det komma ut. Vi har båda vaknat på nätterna och känt den här kraften inom oss som nästan spränger... och som bara har ett budskap: Släpp fram mig!


När vi ses så drar vi Inspirationskort
... vi lyssnar till varandra, gör vägledda meditationer och ser på inspirerande DVD. Det budskap jag fick till mig igår som kändes rätt inuti kom dels genom ett inspirationskort och dels genom att lyssna på Abraham/Hicks och deras budskap som jag alltid känns upplyftande och går in djupt i mig.

Chill out!
"Chill out" hette filmen och i inledning beskrev Esther så fint det här med att följa med floden... att inte paddla motströms utan att släppa taget och låta floden föra oss i den riktning som vårt högre jag redan befinner sig i... Att sluta anstränga oss så mycket och sluta gå emot flödet... samt att låta floden föra oss i sin takt och njuta av resan. ibland när vi har ett mål så vill vi snabbt dit... men då missar vi ju färden... Så Chill ot... ser jag i detta fall som att vi kan ta det lite lugnare... det viktiga är att vi är på väg.. men det kan ta den tid det tar för oss att närma oss mer och mer det liv vi vill leva.. eller närma oss de mål vi har. Esther sa också att det räcker med att vi slutar paddla motsröms.. Det tolkar jag som att sluta tänka negativa tankar.. sluta att arbeta så hårt för vissa saker... eller arbeta så mycket för att vi tror att det är det som är det det rätta... sluta tro att livet måste vara jobbigt och istället slappna av njuta mer...göra det vi tycker är kul.. följa med i flödet och lita på att det tar oss dit vi ska när vi släpper taget och låter det ske.... Ja man skulle även kunna säga att följa hjärtat.


Blossoming
"Stod det på kortet jag tog: 
You are just getting started
so have patience with yourself
and the process, and do not give up"


Ja ibland tycker jag att jag borde kommit längre
....eller gjort mer...men egentligen så är det ju så att var och en av oss kan vara djupt tillfreds med att vi kommit dit vi har kommit dit där vi är just nu i livet... och visst är det härligt att se det som att ...vi har just börjat vår resa till att blomma ut helt och fullt... och att vi kan ta det lugnt på vägen... så "Chill out" kära systrar.4 kommentarer:

 1. Åh, jag älskar Sofi, kände jag spontant! Vad är nu hennes hemsida igen? Saknar hennes konst.. så liv-väckande!! Vill också sprudla och skapa nu...

  Kram
  Ingrid

  SvaraRadera
 2. Ja Sofi är härlig och sprudlande och kreativiteten personifierad... samt att hon lever ett härligt kreativt liv. Ja titta gärna in på hennes hemsida www.sofi.nu Kram

  SvaraRadera
 3. Jag känner igen mig i det här att det finns en massa inom mig som bubblar och bara säger "Ja- jag är redo nu, här är jag, låt mig få träda fram nu!". Samtidigt känns det som att något annat utanför säger "Nej du, vila lite till, inte ännu, små steg i taget, snart". Det gör mig lite frustrerad men jag försöker använda all min tid till att fylla mig själv utifrån och in, inifrån och ut. Men åh vad jag längtar efter att få ta det där klivet framåt snart. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Härligt att höra att det bubblar inom dej med Pernilla? Ja jag känner igen mig i otåligheten samtidigt som det är vilsamt att ta ett steg i sänder...jag tror vi är på väg fast vi inte ens märker det...Kram

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig