söndag 22 januari 2012

Sunday Spirit Inspiration! - Allt är kärleksenergi!

Igår när jag satt och skrev på min nya bok kom dessa rader här nedan genom mig... så dem vill jag dela med er idag på Söndag - denna heliga dag som är till för att vila, njuta och påminnas om vilka vi i sanning är.

Du och jag och hela universum är endast ren gudomlig, ljus och kärleksfull energi… 

Allt som i sanning finns är denna gudomliga energi som njuter av sig självt… och som är ett med alla andra gudomliga energier. Denna energi kan inte skadas och är evig. Den är ditt sanna gudinneliga jag. När du är i kontakt med den delen av dig själv då är du hel, fullkomlig, lycklig och fylld av kärlek. När du är i kontakt med denna energi så vet du att du är rikt välsignad och att allt du djupast önskar redan finns här för dig.


Därmed har du även mycket att ge till andra och till världen. Den kärlek och det ljus du bär inom dig strålar ut och värmer din omgivning, människor blir glada och njuter av och trivs i ditt sällskap. Du vet också att du bär en mängd resurser inom dig och uttrycker dig helt och fullt på det skapande sätt som du älskar och som är en gåva till världen.


Så vila och njut av din egen underbara energi kära Gudinna!


"Meditation is just being in your own beautiful being
meditation is just enjoying your own sweet presence."


Ljus och kärlek till dig... 
Anne Solveig

4 kommentarer:

 1. Tusen tack för den skinande texten!
  Ultraljus, härligt. Förstår att det var från en klar stund av inspiration.

  Den här texten skulle jag vilja skriva ut och hänga på en vägg med någon av dina ljusa tavlor! Så man blir påmind varje dag.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Inger du är Underbar!!! Just när jag tänkte att jag kanske uttryckte mig lite tooo much! ... så fick jag din härliga kommentar... samt vilken fin idé att koppla samman text och målningar.. jag har haft den tanken förut och kanske är det dags nu. VARMT TACK!

  SvaraRadera
 3. Ljust, kärleksfullt, djupt sant. Den verkliga världen som alltid ligger öppen som ett alternativ till den illusoriska värld som vi så ofta väljer att klamra oss fast vid.stor kram

  SvaraRadera
 4. Varmt tack Pernilla! ja tänk att den verkliga världen alltid finns där... så skönt.. kram

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig