onsdag 1 februari 2012

Nu är det dags att tala och tänka med Kärlek!

Jag älskar er och Gudinnerummet! 
I morse gick jag och Peter in i en liten dispyt som fick mig att bli lite ledsen. Det skedde så kort och var egentligen en bagatell men jag känner mer och mer att jag vill vara kvar i kärleken inom mig och jag vill kunna ge den till andra. Jag gick in i Gudinnerummet en stund för det brukar kännas  ljust och upplyftande. Här är det alltid en så vänlig och fin kärleksfull atmosfär. Eftersom vi endast ses här och samtalar om det som känns viktigt och inspirerande så kan vi ju ge det bästa till varandra. Så idag kände jag sån kärlek och tacksamhet till er och till det ni ger mig och Gudinnerummet så det vill jag uttrycka här.

Nu är det dags!
Tack vare det som skedde i morse så kände jag ändå att NU ÄR DET DAGS! Nu är det dags för mig att träna på att endast uttrycka mig vänligt och kärleksfullt HELA denna månad. Dags att sluta gnälla och beklaga mig.. dags att vara vänlig och kärleksfull med både dem som står mig nära och andra och inte minst mig själv, dags att tala positivt, och tänka ännu mer positivt. Puh!! vad skönt det kändes... ungefär som att äntligen slippa ut ur ett fängelse som jag byggt upp själv.

Jag går in i den vänliga och kärleksfulla världen!
Jag kunde se hur allt kan bli mycket enklare och roligare...hur jag kunde njuta mer av att umgås med andra och mig själv och hur bra det skulle kännas i min och Peters relation hela tiden....men jag vet också att jag inte alltid kommer att lyckas och då är det viktigt att vara snäll mot mig och bara fortsätta ändå. Ja ibland kan det ju faktiskt fylla en funktion att bli arg med....jaa i alla fall att säga ifrån och vara sann... så det handlar nog om att jag vill göra och säga det som känns mest kärleksfullt i varje situation....och nu har jag ju sagt det här ... Så nu får det bli så... det blir en bra utmaning...


Är det någon mer som vill hänga med in i en vänligare värld ? 
Är det någon mer som vill testa att tala med kärlek denna månad?
Är det någon mer som vill utgå ännu mer från sanning och kärlek 
i sitt sätt att tänka och se på sig själv och världen....


Att börja med att endast tala 
när vi har något kärleksfullt att säga kan vara en god idé. 
Det kan ju faktiskt bli en god vana...
Det är alltid kul att göra saker tillsammans.
och det vore spännande om någon vill vara med 
och sedan få höra hur det går för er ...
samt vad det kan ge oss.

Kramar till er underbara Gudinnor och tack för allt ni ger till mig och Gudinnerummet... det betyder Allt!

11 kommentarer:

 1. Ja, absolut!
  Och TACK för din vackra feed back på förra kommentaren. Kanske är jag ung, men känner mig ibland äldre inombords.. och stundom ung och otålig ;)

  Hade också lustigt nog en sådan start i morse också, kanske låg något i luften?

  Vad skönt att Gudinnerummet kunde lyfta upp! Och visst är det hoppfullt att så fort något tråkigt händer, blir man mer fokuserad på att skapa och se det positiva.

  Jag kommer att tänka på Byron Katie när jag läser ditt inlägg.. Jag provade det hon lär ut (The Work) nämligen, och hade en hel vecka av ren kärlek i handlingar och ord!

  Stor kram

  SvaraRadera
 2. Ja självklart är du en vis Gudinna ... vi har nog alla aspekter inom oss.. Nu blir jag nyfiken hur du gjorde den där veckan och hur du tänkte utifrån Byron Katies inspiration... Det lät så inspirerande.. berätta gärna lite.. det kan jag ha nytta av denna månaden. KRAM

  SvaraRadera
 3. Nu blev jag inspirerad att skriva mer om den veckan. Det var faktiskt något väldigt stort som hände i mig! Och runt om mig, som effekt!

  Ja, det gillar jag med gudinne-kulturen.. det finns så många olika arketyper! En för varje del av oss. Det är också något att prata mer om..

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Ja det vore jättefint att höra mer ...såg att du hade skrivit lite om den.. det var mycket inspirerande. Tack

  SvaraRadera
 5. Hej Anne

  ja kanske är det något i luften för jag har också haft det i mitt sinne... Min attityd till allt omkring mig. Och allt handlar om min egen attityd till mig själv innerst inne... Godonk.

  I förra veckan var jag sur för en sak men jag tappade mkt energi på det, lönlöst...

  Vi kan rensa på så många plan inom oss - för mer HÄRLIGHETER!

  Tack för ditt inlägg. Kram Erika

  SvaraRadera
 6. Härligt att höra Erika.. alltid kul när man är i samma processer... ja mycket handlar ju i grunden om våra tankar om oss själva. Ja när vi rensar inom oss så kommer vi kunna bjuda in mer Härligheter som du säger.. Kul att du finns. Kram

  Ps. Har just börjat läsa boken "Think & Grow Rich" av Napoleon Hill. En riktig klassiker som ofta nämns.. mycket fokuserad på pengar men samtidigt kan man använda allt på vilket område man vill i livet.. den är bra.. tror du skulle gilla den. Kram

  SvaraRadera
 7. Vad härligt! :-) Den här veckan är en liten utmaning, så jag bestämde i helgen att det skulle vara en Kärleksfull Vecka. Jag skrev även upp vad jag vill känna under den här veckan. Jag har inte gått och tänkt så mycket på det sen, men det som var en utmaning har gått lätt som en dans. :-) (Hyfsat i alla fall. :-) )
  Igår började jag även prata med min dotter om att det inte är coolt att snacka skit om andra. Det är bättre att vara snäll. :-) Det gäller att så såna frön innan hon hinner bli för cool. ;-)

  SvaraRadera
 8. Jag är med,

  tack för att du delar med dig av dina tankar till mig. Det tankar jag mig med.
  ( Som tanka = fyller på )

  Vad roligt att tankar kan få olika innebörd, som tillit som blir av först när man ger det från båda håll, ordet blir ju också samma vilket håll du än läser det från. TILLIT

  kram från ett krispigt soligt malmö

  SvaraRadera
 9. Jag tänker mig att vi alltid talar och tänker i kärlek ... vi är kännande, kärleksfulla varelser med gudinnan inom oss ... och gör vi inte alltid vårt bästa?! Vårt bästa som vi för stunden förmår. Det är mänskligt och lärorikt att "fela" och det är väl ändå det som gör oss till människor och inte till änglar?! Om vi redan vore fulländade (som änglar?) skulle vi då vandra kvar på jorden?
  Jag tror vi behöver en mer förlåtande attityd till hur dana vi själva är och till våra handlingar - viktigt är väl ändå att vår strävan är fulländning ...

  Kram till dig Anne och till alla er andra som förgyller denna plats på jorden!!
  Anita

  SvaraRadera
 10. Tack fina Anita...
  ja visst är vi kännande kärleksfulla varelser med Gudinnan inom oss och visst gör vi alltid vårt bästa... det har du så rätt i... och vi behöver vara snälla mot oss själva när vi tycker vi gör fel och när vi glömmer bort vilka vi är...

  Kram till dej med och varmt tack för dina rader.

  SvaraRadera
 11. Till Stina och Lisbeth!

  Upptäckte att jag råkat ta bort mina svar till er ...men hoppas ni hann läsa dem....

  Jag uppskattade hur som helst mycket båda era fina, inspirerande och tänkvärda kommenterar Kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig