torsdag 26 januari 2012

Walk in fields of Gold!


Denna sång ryser jag alltid av när jag hör... Jag älskar uttrycket "Walk in fields of Gold" 
Det väcker känslan i mig av det mest underbara ljusa djupt meningsfulla liv jag kan tänka mig. Syftet med Gudinnerummet är ju att vi ska påminnas om att vi är värda att vandra på de gyllene fälten.  Djupt inom oss finns ett minne som säger det är möjligt ...vi vet det och en dag kommer vi att göra det ..I swear in the day still left... we will walk in fields of Gold!

Ja så är det kära Gudinnor.. jag tror vi som samlats här har samma syfte... vi vill leva det där gyllene underbara livet vi längtar efter... Här i Gudinnerummet stärker vi och påminner varandra om att vi kan och att det är möjligt. Vi tar ett steg i sänder och en dag - "We will Walk in fields of Gold"

2 kommentarer:

 1. Citat från En Kurs i Mirakler ändrat till Femininum.

  Inom dig finns hela Himlen. Varenda löv som faller ges liv i dig. Varenda fågel som någonsin har sjungit kommer åter att sjunga i dig. Och varenda blomma som någonsin har blommat har sparat sin doft och sin skönhet åt dig. Vilket mål kan ersätta Gudinnans Vilja och Hennes dotters, så att Himlen återställs till henne för vilken den skapades som hennes enda hem? Ingenting före och ingenting efter den. Ingen annan plats; inget annat tillstånd och ingen annan tid. Ingenting bortom, inte heller närmare. Ingenting annat. I någon form.
  (Ur en Kurs i Mirakler, T-25.IV.5:1-10)

  Jag är ansvarig för det jag ser.
  Jag väljer de känslor jag upplever, och jag bestämmer det mål jag vill uppnå.
  Och allt som tycks hända mig ber jag om, och får som jag har bett
  (Ur En Kurs i Mirakler, T-21.II.2:3-5)

  Med Kärlek och Ljus från Inger M

  SvaraRadera
 2. Hej Inger... jag Älskar ACIM och den har betytt så mycket för mig på min inre resa ... det finns så mycket djupt inspirerande och vackra texter i den och den fina text du skrivit ned tycker jag mycket... mycket om och jag uppskattar Alltid att du ändrar till femininum...

  De nedre raderna tycker jag också är så bra och jag kan se att de sammanfattar så fint de budskap som Abraham Hicks också förmedlar. Tack att du sprider dem här i Gudinnerummet... Kärlek och ljus till dej. Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig