måndag 24 oktober 2011

Nu vill jag fokusera igen.

Tuned in...tapped in... turned on.
Trivs med livet just nu... känner mig mer ledig och det känns mer enkelt igen att fokusera på det jag vill och längtar till. Men hur gör jag det på bästa sätt då? Ska vi fokusera på alla områden i livet eller bara på dem vi verkligen vill. Ja om det är några områden som är viktigare just nu och som känns extrafina när vi tänker på dem så kan det vara bra att fokusera lite mer på dem. Det bästa är dock att vi är "tuned, tapped in and turned on and in the right vibration" som Esther Hicks säger. Alltså att vi är i ett tillstånd av glädje, frid, harmoni...ett tillstånd som känns bra... Utifrån det kan vi enklare fokusera på det vi längtar till och välkomna det i vårt liv.

Ge uppmärksamhet till det som redan fungerar fint i ditt liv.
För att finna harmoni och den finaste vibrationen i oss själva -  som gör att vi kan dra till oss mer av det goda - så är det bra att tänka på det som redan fungerar väl i vårt liv.. det som ger oss glädje.. det som känns fint och kärleksfullt när vi tänker på det. När vi har hittat den fina känslan eller "vibrationen" inom oss.. då är det läge att fokusera på det vi längtar efter och vill.. då har vi en fin utgångspunkt att göra det från..

Lycka till ..Tänk vilken frihet vi har att styra vårt liv i den riktning vi vill..  genom att sluta ge uppmärksamhet till det vi inte vill ha i våra liv... och istället fokusera helt och fullt på det vi vill bjuda in ... Det är ju dessutom mycket mer njutningsfullt att göra det.

4 kommentarer:

 1. TACK för att du delar med dig av så mycket fint & tänkvärdt :) Kram ifrån Elisabet

  SvaraRadera
 2. Tack för att du säger det Elisabeth...fint att få gensvar..kram

  SvaraRadera
 3. Tack för ett sant och fint skrivet inlägg.

  Jag bär på samma tankar inom mig som du. Även om det just nu är tuffare än på länge i mitt liv, så försöker jag att vara tacksam över det som ändå är positivt. Där hittar jag kraften.

  Kram/Anna-Karin

  SvaraRadera
 4. Tack Anna-Karin
  Ja det är nog så för många av oss att det är utmaningar i livet just nu...jag tror samtidigt att det tuffa får oss att gå ännu mer i rätt riktning... och det hjälper ju mycket att tänka på det som är bra...kram

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig