fredag 14 oktober 2011

Gudinnerummet vilar!

Det mest ärliga jag kan göra just nu är att låta skrivandet vila lite... En väg ska väljas men jag kan inte dela den fullt ut ännu... Så jag vilar i Gudinnerummet nu...Jag skulle ju helst vilja vara fylld av inspiration jämt och skriva upplyftande tankar här... leva jämt djupt förankrad i min inre Gudinna... Men utmaningen ger mig en möjlighet att växa och få djupare rötter... Jag har även lärt mig mycket de senaste veckorna...Det finns alltid en ljusning att fokusera på.... Jag börjar känna att jag närmar mig den.

I tillit till att ni finns kvar kära Gudinnor även om det inte händer så mycket här nu.

Kramar till er... Var befinner ni er i era liv?

8 kommentarer:

 1. Skönt att läsa att du väljer som du gör..... Det skänker en form av glädje på sitt eget speciella sätt. Jag blir glad inombords när du väljer utifrån hjärtat och det stärker mig ännu mer i mina egna olika val i livet - att lyssna till, och välja just utifrån, hjärtat. Något som egentligen känns så självklart men som man ofta, ofta får påminna sig själv om.

  Önskar dig lycka till och jag finns kvar. Du kommer tillbaka när du själv känner att tiden är den rätta.

  Allt gott till dig!
  Kram från Mia

  SvaraRadera
 2. Det klart att du ska ta dig tid att vila, Anne. Jag finns i alla fall kvar och läser gärna mer när du är redo att skriva igen. Ta den tid du behöver. Jag tror vi är många som finns här och stödjer dig.

  Själv håller jag på att konkretisera flera projekt och det är mycket spännande, underbart och väldigt läskigt också. Det är mycket som kommer upp och det är bra : ).

  Varma kramar från djupet av mitt hjärta,

  Karina

  SvaraRadera
 3. Jag finns kvar. Det låter förnuftigt att låta GR vila... liksom dra in sin energi för att låta beslutet helt bli ens eget, opåverkat av yttre fenomen...som shamaner: fastar i skogen, ensamma, när de ska ta beslut..Bli klar i tanken & känslor liksom!
  Lycka till nu.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tack kära Mia... Alltid fint att se dig här.. och bilden på dej känns så fin. Ja det handlar ju om att välja från hjärtat...men även där har jag känt at ena dagen kan hjärtat känna si och andra så... beror lite på vilket perspektiv jag har...

  Men jag tror på att inte fatta ett beslut förrän jag känner att det känns fullkomligt rätt ändå... och då handlar det ju även om att ha tillit till att om jag inte väljer detta så är det något ännu bättre eller mer passande som väntar... eller att valet kan vänta.

  Ja jag skulle kunna skriva en bok om att göra val.. när jag kommit igenom detta:)

  SvaraRadera
 5. Tack Karina!
  Känns fint med er Gudinnor här och att ni är med mig på ett djupare plan. Ja nya projekt kan ju väcka rädslor och oftast är det ju naturligt och vi kan ändå fortsätta och det känns rätt..

  Men ibland är det lite svårt att veta helt vad som är hjärtat och vad som är rädslor... Jag tror att egot är rädd för förändringar men jag tror inte heller att man ska strunta helt i vissa rädslor för de kan ju även visa att det inte är helt rätt väg... Någonstans har jag landat i nu att det i alla fall ska kännas fullkomligt rätt på ett plan när jag väljer även om rädslorna kan finnas samtidigt med.

  Låter spännande med dina projekt... varmt lycka till du har så mycket att ge och du lyser!!

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Tack Ingrid!

  Just denna helg har vi en retreat i tystnad här i Mundekulla så jag tänkte vara med på den.. ska ha som intention att bli mer klar över hur jag ska välja... det är som att jag ändå varsamt vägleds i den här processen.... Fint att du finns med dina alltid kloka och värmande tankar. Tack för att du påminner mig om kraften att dra in sin energi och lyssna inåt.. Varm Kram

  SvaraRadera
 7. Kära älskade Anne Solveig.

  Känn rytmen, hör vibrationerna. Hjärtat sjunger. Dansa och spela.

  Där är ingen annan mening med livet än den mening vi själva ger det.

  Jag står själv inför stora val just nu och kan känna att ibland tänker jag för mycket och då stoppar jag det naturliga flödet. Jag upplever att man bollar hit och dit och hit och dit. Man vill analysera fram en lösning för att slippa göra något som kan bli fel. Men mitt flöde avstannar totalt när sinnet analyserar. Inspirationen tar helt slut och jag känner mig alldeles tom och allt går emot. Jag säger just nu till mitt sinne, släpp det! Släpp det och bara var närvarande. Jag har ställt frågan....hur ska jag göra? Nu måste jag vara stilla så jag kan ta emot, så vänligen men bestämt säger jag till mig själva igen och igen. Släpp det, var stilla, sluta tänka så kommer svaret i form av känsla.

  Känn rytmen, hör vibrationerna. Hjärtat sjunger. Dansa och spela.

  Jag önskar dig all Lycka.

  Kärlek och Ljus från Inger

  SvaraRadera
 8. Tack Kära Inger!
  Du beskriver det så fint, hur sinnet vill försöka lösa allt men hur det inte fungerar... Jag känner igen mig. Det stämmer precis med den upplevelse jag haft denna helgen..

  Att ge mig själv en hel helg i tystnad samt med meditationer och sång har gjort att jag kunnat närma mig själv och en djupare inre känsla och en ny väg och nya möjligheter som jag inte riktigt sett tidigare har uxit fram.

  Tack för dina alltid djupa, kärlekfulla och stärkande tankar

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig