torsdag 6 oktober 2011

Follow your heart.. follow your dreams!

"This dream you have that you think is crazy.. may actually be meant for you."

Jag lyssnar just nu till Andrea Sher .. på The "Worlds biggest summit" som kreativa underbara Goddess Leoinie har skapat och det är Gratis... Under oktober månad kan du lyssna till en mängd inspirerande föredrag och videofilmer här... Jag har nyss gått med och idag var det 3 inspirerande kvinnor man kunde välja att lyssna till. Så har du lite tid och vill få inspiration så känns detta som en mycket fin möjlighet.

Här presenterar Goddess Leonie.detta event.... Jag tycker det är underbart att hon vågar göra allt på sitt eget personliga sätt.. även videofilmerna där hennes barn och hundar brukar vara med:).. Leonie lever idag gott på att göra det hon älskar... och försörjer hela familjen på det.... Hon har en massa kurser på nätet... och man kan gå med i hennes cirkel med kvinnor från hela världen...

2 kommentarer:

  1. Jag har lyssnat på fantastiska föreläsare varje dag nu. Vad kul och lärorikt. Om du inte har hunnit se och höra Jamie Ridler så vill jag verkligten tipsa om henne.

    Hon inbjuder oss att vara kreativa på hennes blogg. Ja just det, Leah Piken Kolidas också! Jag blir så sugen på att måla och skapa!!

    Kramar, Karina

    SvaraRadera
  2. Varmt tack Karina... då ska jag lyssna på dem ... skulle kännas fint med lite inspiration när det gäller skapande.. tack för tips.

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig