lördag 15 maj 2010

Gudinnan uttrycker sig i tusentals olika skepnader.


Gudinnan uttrycker sig nu i tusentals färger och former

Det sker så mycket nu när det gäller den feminina kraften… det kvinnliga.. .. Gudinnan vaknar till liv i oss alla och uttrycker sig i tusen olika skepnader… färger och former.

Vi kallar henne vid olika namn
… Gudinnan… Moder Jord… Den universella Skaparkraften… Amma m.m.… och vi som följer henne kallar oss också vid olika namn… Kvinna… Gudinna… Prästinna m.m. … och vi skapar forum där vi kan mötas, stärka och inspirera varandra … som ”Gudinnerummet” ”Wise woman” … ”Awakening woman”… ”Divine feminine”… m.m. Vi väljer de namn och de forum som passar oss och som slår an en ton i just vårt hjärta…

Men djupt inom oss vet vi att det är hon
...som uttrycker sig på en mängd olika unika sätt just nu… genom alla kvinnor och även män. Det är som om hennes energi nu kommit in i vår sfär och fyller universum på ett nytt underbart sätt som är tillgängligt för Alla…. Det är en ynnest att få leva i den här tiden när Hon är på väg tillbaka till våra hjärtan.. fyller vår själ och vår kropp och uttrycker sig i en kaskad av färger.. former.. dikter.. skrifter… sånger… vishet och kärlek.

Vi kommer från olika håll
och därmed färdas vi på olika vägar… En del går ensamma, lugnt i sin egen takt och njuter av vägen… andra vandra vandrar tillsammans i en klunga och njuter av gemenskapen… några springer… andra flyger… och de flesta av oss gör allt detta men vid olika tillfällen.

En del banar helt nya stigar
ch går före där andra sedan tryggt kan följa efter… Vi har en äldre generation av kvinnor som har banat nya vägar och som vi kan tacka för att vi nu mycket enklare kan föra fram den feminina kraften… uttrycka vår vishet, kunskap och kärlek och kalla henne Moder.. Gudinna… eller det vi vill. De banade vägen för oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig