söndag 19 februari 2012

Sunday Spirit Inspiration! Skapa din egen retreat!

KÄRA GUDINNOR!

Gudinneretreat 20 febr - 4 mars
Nu är det dags!!! 20 kvinnor kommer hit under dessa dagar... Det känns härligt!! och som ett spännande äventyr. Men!!... så mycket det var att förbereda innan!!... Puh....nästa gång ska jag göra det enklare för mig...  men tack vare det så kommer jag njuta ännu mer av vilan på retreaten nu.

Stänger ner facebook, mail och telefon!
Jag har tänkt att stänga ner fb, mailen och även telefonen... Så skönt det ska bli att bara vara med mig själv och mina egna tankar och dela djupare tankar och inspiration med andra kvinnor. Känns lite spännande när jag vant mig så mycket vid facebook t.ex. Men det känns rätt då jag inte vill ta in en massa intryck.

Kanske tittar jag in i Gudinnerummet.
Jag har inte beslutat helt om jag ska skriva här men troligen kommer jag vilja dela med mig lite av min upplevelse till er här... speciellt om jag känner att det kan inspirera er... men det känns skönt att inget besluta utan låta dessa dagar vara helt mina egna.

Skapa din egen Retreat!
Ja varför inte besluta dig att ge dig själv en egen retreat hemma.. t.ex inte kolla fb och bloggar och mail under en dag.. bara vara med dig själv i tystnad 1-2 dagar... Det kan ge så mycket mer än vi tror... Under den där tysta perioden kan vårt inre ges tid att tala .. och våra "änglar och guider" får en chans att visa oss vägen. Kanske vill du kombinera din retreat med en fruktdag eller en rawfood-dag också.. Då kommer du säkert må ännu bättre. Eller ge dig ut och vandra... Känn efter hur din ideala retreat skulle se ut och ge dig själv den gåvan.. Vi behöver ju inte åka iväg .. det kan vara underbart att bara sitta hemma i en fåtölj med ett tänt ljus och en kopp te och bara vara.

Allt Gott till dej Kära Gudinna!

Anne Solveig


2 kommentarer:

 1. Åh, haha, lustigt! sammanträffande igen.

  Jag tänkte idag: nu är det dags att stänga ned facebook ett tag och connecta med Mig Själv istället. Det ska bli så spännande! Genom att skriva - förhand ;)

  Jag gissar att ni kommer få det underbart - det känns som en tid för retreat nu innan våren ankommer.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det Ingrid...ja det är nog den nya slags retreaten att stänga ner alla sociala medier...

  Ja det är en fin retreattid..Kram till dej och ha det fint... Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig