onsdag 8 februari 2012

Your true Purpose!

Du är här för att minnas Sanningen om den du Är
Vad är det vi djupast längtar efter... När vi väl inser att vi kan skapa våra liv och styra dem i den riktning vi vill så är det lätt hänt att vi tänker utifrån världens sätt att tänka...t.ex: Jag vill ha pengar... framgång... berömmelse...  bli förälskad...vara omtyckt av andra... Allt det vi har lärt oss och tror ska ge oss lycka. Alla de budskap vi ständigt blir matade av... så lätt det är att vi halkar in på dem och börjar fokusera på något av detta.

Men vad är det du djupast längtar till?
När vi verkligen tänker till på djupet så kan vi inse att vi vill ha allt detta för att vi tror att det ska ge oss lycka.. kärlek... frid och djup tillfredställelse.. vi har lärt oss att det är så.... andra har sagt att det är så.... Men vad händer då när vi mister pengarna.. och är alla rika människor lyckliga?  Vad händer när framgång vänds i motgång... när förälskelsen avtar och vår partner lämnar oss...Vad finns kvar?

Dags att fokusera på det enda viktiga
Bortom allt det vi önskar oss så finns det fortfarande en tro på att vi kan få lycka och kärlek genom det yttre... att någon person eller händelse eller sak i det yttre ska ge oss kärlek, frid, glädje, lycka. Men inget utanför oss kan ge oss beständig lycka... endast det som finns inuti. Så kanske är det är dags att ge upp sökandet därute och vända mig inåt... Kanske är det dags att istället upptäcka den inre frid, glädje, kärlek och lycka som redan finns där djupt inom oss och väntar på att den ska få bubbla fram och fylla oss och sprida sig till allt och alla runtomkring oss...

Gudinnan inom dej vill fram!
...No excuses....och det finns en mängd lärare som alla har sagt att det är möjligt att finna sann inre kärlek, lycka och frid inom oss ... varför inte lita på dem ...och ha tillit till att kan de så kan även du och jag finna skatten djupt därinne... Men vi kommer bara finna det om vi vänder oss i den riktningen helt och fullt... om vi släpper packningen vi har burit med oss och går öppna och fria in i Ljuset....och Glädjen .. in i medvetandet om Gudinnan inom oss... Hon vill fram nu.. hon längtar och hon har alltid funnits där och kommer alltid finnas där djupt inom dig... Låt henne lysa.. låt henne leva sitt liv genom dej... Det är dags nu.. Det vet Du.

Här kommer några fina rader från Chris Celine
jag tycker mycket om henne inspireras av det hon förmedlar.
Längst ner kan du även lyssna till henne på video.

You are the eternal Light of all Love
Every master has promised the same thing
You are the eternal Light of all Love
You are the divine perfection 
of eternal Life
You cannot die
you cannot be lost
Love cannot be lost
Love cannot be limited
Love cannot be separated in any way
it's not possible
This is the made up world
and this is what I call you to leave behind
to let go of
Surrender into the hands of the Goddess
everything you thought you know about who you were
And ask the question from the Heart
-Who am I
What is my purpose here
Show me please
I want to love
I want to embrace the truth
of who I truly am
I have wandered what seems to be in the desert
and now I'm saying Yes
to the path of Flower petals
where i can walk easily..gently...fully
into Awareness...
I AM HERE TO DANCE
6 kommentarer:

 1. Säger bara yes! Jag har i mångt o mycket "besparats" möjligheten att söka lyckan i det yttre (fast visst är det seglivade grejer), har under många år inte haft annat val än att vända mig inåt. För min del (tror inte så för alla) har det varit en lång, mödosam väg. När jag läser det du skriver slår det mig: det är nog inte bara min envishet el "inget-val" som gjort att jag fortsatt, tror det också är s a s "gudinnan" inombords (so to speak) som är som en magnet, som drar, som lockar, som vill...Osv. Spännande är det.
  kram!

  SvaraRadera
 2. Varmt Tack Maria...
  härligt med ditt gensvar.
  Ja jag tror verkligen det är den där inre lågan.. din inre Gudinna som du har känt funnits där hela tiden...
  Ja hon lockar mer än allt i det yttre... härligt att vi är fler som känner det.. tack kära syster! ja visst är det spännande! Kram!

  SvaraRadera
 3. Ja, vill gärna ha mer av det här!

  "No excuses--" åh, så sant! Haha, jag är ofta den som .. skyller på något för att slippa.. blomma ut :) eller för att göra det jobbiga, som gör att man blommar ut!

  Men som sagt - gillar temat, skriv gärna mer!

  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Jättefint att höra Ingrid...
  Just innan jag gick in i Gudinnerummet tänkte jag att jag själv gillade inlägget mycket och hade mycket glädje av de rader Gudinnan hade låtit flöda genom mig... men att det inte var så många kommentarer så kanske det inte berörde så många Gudinnor...

  Därmed blev jag så glad när jag meddetsamma fann din kommentar och att du vill ha mer av detta.. för jag vill skriva mer om detta ämne för det är vad jag känner mest för just nu...varmt tack. KRAM

  SvaraRadera
 5. Haha! Det berör Anne, jag följer din blogg med spänning varje dag och. Det du förmedlar berör! Oj, så sant och det skiner så starkt, när jag tittar på det kan jag inte hålla kvar blicken för det skiner så starkt. Jag gluttar lite och sen 'slänger jag igen dörren'... Och jag säger bara Tack!

  Varm kram från Malin.

  SvaraRadera
 6. Hi hi Malin... underbart att höra!!... Stig in en stund du... du kommer trivas och känna dig hemma... Varm Kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig