tisdag 14 februari 2012

Du är Älskad och du är Underbar!


STOR KRAM till DEJ från MIG!

Du är Älskad!
Ja idag är det ju Alla Hjärtans dag och det jag tycker vi alla ska påminna oss om är att vi skapade av en kraft som vi kan kalla vid olika namn...Gudinnan, Universell kärlek..Livskraften....m.m...och denna kraft skapar bara det som är gott... vi är därmed fullkomligt älskade och värda kärlek och vi har även mycket kärlek att ge.

I Givandet får vi igen!
I varje stund vi ger så får vi dessutom så mycket tillbaka. Visst är det underbart. Dels får vi tillbaka i själva givandet. När vi ger kärlek så påminns vi ju även om Kärleken inom oss. Dels kan vi få tillbaka av dem vi ger kärlek till...men även om det inte sker så kan den kärlek vi ger ut komma tillbaka till oss från någon helt annan person eller på ett annat sätt.

Kärleken sprider sig
...även om vi inte ser minsta spår av tacksamhet eller gensvar så kan vi vara 100% säkra på att den kärlek som vi ger från vårt hjärta den sprider sig vidare ut i hela Universum och kan skapa positiva händelser långt ut över vad vi kan ha en aning om... Den kärlek vi ger är egentligen det enda sanna vi kan ge till den här världen tror jag...det enda som fyller en verklig funktion och det ena som är bestående.


En Stor kram till Dej här som tittar in i Gudinnerummet idag på Alla Hjärtans dag.
Anne Solveig

2 kommentarer:

 1. En stor Kram till Dig!!

  Tack för igår!!
  Malin

  SvaraRadera
 2. Tack själv kära Malin.. Stor kram till dej med.. Det var en mycket fin kväll!
  Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig