torsdag 9 juni 2011

The Work av Byron Katie

Jag har ju hört talas om "The Work"
...förut och provat att ställa frågorna men jag hade inte fattat riktigt vilken underbar och djupgående metod det är. Eller så kommer den in i mitt liv just nu i rätt stund när jag kunde ta emot den. Tänk så mycket tankar vi har om oss själva och andra som inte alls gynnar oss utan bara ställer till det. Jag har börjat ifrågasätta en del av dem med metoden "The work" av Byron Katie. nu under den retreteat som pågår i Mundekulla.

Who would you be without your story?
....är en bra fråga att ställa sig... T.ex tanken som: "I am not good enough ?" hur mycket ställer inte den till det bara.. och någonstans på något sätt tror jag de flesta människor bär med sig den. Eller tanken om att vår partner ska ändra sig för att vi ska kunna må bra .. eller att någon överhuvudtaget ska ändra sig för att vi ska bli lyckliga.

Det finns även en svensk sida om "The work" Lovin Living heter den. Där kan du hitta mycket material... Det är Adina Malveklint som skapat den....tack för det Adina!

Jag ska berätta mer om Green smoothies också!
...men just nu vill jag bara säga att det känns så tryggt att det finns en väl beprövad och naturlig metod som egentligen även är mycket enkel och som samverkar med kroppen för att hela sjukdomar inkl cancer, diabetes m.m... samt för att skapa fullkomlig hälsa. Det vill jag gärna att ni ska veta både för att skapa ökad livsenergi, men speciellt kanske också om ni själva eller någon närstående drabbas av sjukdom. Kom då ihåg "Green Smoothies" och Victoria Boutenco!



Men det allra bästa är ju självklart att börja dricka Green smoothies redan nu.. för då kan vi ju fortsätta att njuta av god hälsa. I denna bok kan du lära dig mer om Green Smoothies och hur du genom att endast lägga till det till den kost du äter nu kommer börja äta mer sunt, få mindre sockersug och kan få ny energi och skapa stora positiva hälsoförändringar...

2 kommentarer:

  1. Hej Anne,
    Tack igen för din inspirerande blogg. Jag kollar nästan varje dag för att se om du har skrivit något nytt! Mycket ofta är det du skriver om något som känns aktuellt i mitt liv också. Tack vare din blogg har jag de senaste åren upptäckt en massa böcker, hemsidor, musik som gör mig lycklig och ger mig ny inspiration. Det är också spännande att följa dina "äventyr" i livet och jag tycker det är modigt att våga skriva om sig själv så som du gör. Så jag hoppas att du fortsätter ett tag till :) Kram och ha en strålande dag! Helga

    SvaraRadera
  2. Tack kära Helga!
    Så roligt att höra och vad kul att du upptäckt mycket nytt som du har nytta av. Kul att du vill att jag ska fortsätta att skriva. kram Anne

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig