tisdag 7 juni 2011

Joy for Life-Retreat i Mundekulla!

Vi har just nu en Joy for Life -retreat
...med underbara Victoria Boutenco som har så mycket kunskap och berättar om "Green smoothies" Samt Tom Comptom en fantastisk varm och djup lärare eller som han själv vill säga "facilitator" i processen "The Work"av Byron Katie. Deltagare från 12 olika länder är här ..tror jag Peter sa!!! verkligen internationellt.

Den ger mig tid att tänka mer
.. få insikt i och fundera på det nya "projekt" jag berättade om....och det känns nyttigt. Samt att det känns så skönt att rena kroppen och jag mår jättebra på alla goda gröna smoothis samt lite frukt som vi också får. Jag har lärt mig så mycket idag som jag vill förmedla till er men nu ska jag ju lägga mig snart...

Så mycket kändes även lugnare
...genom allt det jag redan tagit till mig om "The Work". Så värdefullt att det kom in i mitt liv lite mer just nu när jag behövde mer klarhet och redan idag har jag fått så mycket! Kanske skulle det väckas en massa saker för att jag skulle ha lite material att jobba med och verkligen dedikera mig att vara med nu... för jag är så tacksam att jag valde det även om vädret är underbart .. men visst hinner jag vara ute med och njuta av det.

Kärlek
Idag har jag också hållit ett nyfött föl i famn och så mycket kärlek det kändes .. älskar det lilla fölet.. så tacksam för den upplevelsen. Vi fick hjälpa till lite för att en annan häst ville ta över Moderskapet...istället för den riktiga mamman, vilket visst händer ibland.

Jag ska berätta mer för er om både "The work" och "Green smoothies" för jag vill gärna dela det som ger mig något viktigt i livet... men nu ska jag sova. Kram!

2 kommentarer:

 1. Mm så härligt att hålla ett litet nyfött föl i sin famn! Wow, njuter av att bara läsa det.. :) hihi.

  Spännande att få höra om alla projekt, och särskilt ditt hemliga, blir man ju extra nyfiken på! ;) Ska bli roligt att se vad det är. Bra att hålla en del saker hemliga, då får det en klarare fokus tror jag. :)

  Smoothies, mm, inspirerande! Åt en för ett par dagar sedan, det är godare än glass. (Liknar ju sorbetglass tycker jag). Gillar frukt, bär och havremjölk..mm..

  Roligt att det är så många samlade i Mundekulla :) får se till att känna när tiden är rätt att hälsa på..en dag så!

  Stor kram
  från Gotland

  Ingrid

  SvaraRadera
 2. Ja och allt gick bra sen för fölet och mamman.. Ja jag väntar med att berätta tills jag själv vet lite mer vad jag vill... velar lite fram och tillbaka.

  Ja det är ett härligt gäng här nu... och du kommer säkert när det är dags...det vore kul!!.... kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig