söndag 26 juni 2011

Kvinnofestival - och en inre längtan!

Kvinnofestivalen i Mundekulla

Ibland rullar livet bara på och vi har fullt upp med en massa saker och känner oss ändå rätt nöjda... Ja så har det varit för mig ett tag nu och jag har fokuserat mycket på Kvinnofestivalen nästa helg. Det är alltid inspirerande att planera och "arbeta" med Kvinnofestivalen... Älskar att tänka ut hur jag kan skapa en helt underbar och inspirerande helg för alla underbara Gudinnor som kommer. En helg som kan stärka dem i att inse hur underbara de är.. och stärka dem i att förverkliga sina drömmar....och i år lite speciellt när det gäller att uttrycka sin kreativitet och unika gåvor. Dessutom är min intention att vi gemensamt skapar en varm och tillitsfull kvinnogemenskap... Det är många som genom åren uttryckt att de verkligen upplevt det på kvinnofestivalen.. och det glädjer mig mycket.


Kanske tar jag lite sabbatsår 2012

Jag vet inte helt säkert om Kvinnofestivalen blir nästa år.. kanske tar jag ett sabbatsår... vi får se och det känns fint att inte behöva besluta det nu. Men om jag väljer att ha några evenemang nästa år.. ja då blir det troligen Kvinnofestivalen... för den ger mig så mycket och jag njuter av varje stund. Dessutom är det ju inte bara jag som skapar den utan vi är ett så fint kvinnogäng varje år som tillsammans skapar festivalen och egentligen så är det ju alla som kommer med som också ser till att denna helg blir så fin.


En längtan efter att vila i mitt djupaste inre

Men nu känner jag även att längtan efter att ge mig tid att gå lite djupare i mig själv börjar göra sig hörd...den där kallelsen som finns djupt i hjärtat och som vaknar till lite mer då och då och kräver att bli lyssnad till. Jag skulle gärna vilja ägna en längre tid i livet åt att ge den lite mer tid... meditera..läsa andlig litteratur... vila i mig själv njuta av naturen.. skapa sjunga, måla skriva.. Ja allt detta ger näring till mitt djupaste inre. Såg en film igår om Dalai Lama och det väcker en djup längtan när jag ser de tibetanska munkarna i sina kloster.Gudinneretreat på Öland

Jag är så glad att jag även ska ha en Gudinneretreat på Öland nu i sommar.. det är något speciellt med att vara en liten grupp kvinnor som i gemenskap fokuserar på sittt djupaste inre .. mediterar.. delar tankar i kvinnocirkeln.. inspireras av andliga texter.. njuter av naturen...havet.. Alvaret...m.m. Jag har tillit till att det finns en djupare mening med att jag fick inspiration på detta nu och att Gudinnan kommer visa mig efter hand lite mer vad vi ska göra och hur det ska se ut... även lite beroende på dem som kommer ... men det känns fint och vi är redan en liten grupp men det finns absolut plats för fler.

2 kommentarer:

  1. Vad härligt det låter! Om jag bodde närmare skulle jag absolut vara med : ). TACK snälla Anne för de fina korten som kom med posten! Det är så vackra och är nu utplacerade i mitt hem. De lyser verkligen. Vad duktig du är!

    Ha en jättefin helg och vi hörs snart hoppas jag.

    Kramar, Karina

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att du tyckte om dem Karina.. kändes fint att få ge dig något med...och jag hoppas att få träffa dig en dag... varm kram Anne

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig