måndag 16 augusti 2010

Musikfestivalen är avslutad!


Åsa Jinder höll en mycket fin konsert

Så många fina budskap
Musikfestivalen är över... och som vanligt stannar en upplyftande känsla kvar, tack vare alla fina möten, uppträdande, workshop och inte minst alla "tack" som vi alltid får och som värmer hjärtat. Fina, härliga Annicka Dopping delade med sig av på Söndag eftermiddag. På ett tydligt, starkt men också humoristiskt sätt fick hon in så mycket bra och inspirerande tankar på sin stund. Det är underbart att det finns så många lite mer "kända" människor som delar med sig djupa och viktiga budskap och det är en ära att flera av dem kommer och gästar Mundekulla som t.ex Fredik Swahn, Peter Wahlbeck, Annika Dopping och Åsa Jinder som var hos oss i år.


Annika Dopping, berättar om sina styrkedroppar
och så här mycket skrattade vi när Annika frikostigt bjöd på egna tabbar..

Lisa och Fredrik Swahn

Heaven on Earth
De senaste åren har vi även haft Challis och Theresa från USA här som har delat med sig tankar om relationer, samt hållit föredraget "Heaven on earth" omkring den tid då vi vördade Gudinnan och levde i materilinjära samhällen där arvslotten gick på kvinnosidan, samhällen, där människor även levde fredligt och i balans med varandra... Kreta var ju som sagt den sista Gudinnekulturen innan patriarkatet tog över.

två Gudinnor. Charlotte Rudenstam och Christina Nilsson

Kvinnomöten, workshop, Ladies Night
De viktigaste mötena för mig var kanske ändå alla fina systrar som var här... att få ta del i Lisa Swahns workshop var en sååå fin upplevelese. Hon vägledde oss i att dansa och att sedan ge varandra helande beröring under en helt ljuvlig stund i mindre grupper. Gick ut helt uppfylld från denna fina workshop. Susanne Häll hade djupaste vackraste budskapet i sina sånger.. hon berör alltid sååå mycket.. Underbara Helena Soluna sjöng och ljudade så vackert och Eva Cederbladh hade en underbar morgon bahjans (andlig sångstund). där vi sjöng sånger till Gudinnan.
Ladies Night
Så många fina unga tjejer och kvinnor uppträdde på "Ladies night". Det är så spännande med alla nya förmågor och även barn som vill uppträda. Mysiga väninnan Tina hängde med upp på scenen spontant när jag sjöng "Woman come out" tack Tina! Det blev bejublat... Sjöng även en annan sång "I am loved" som jag tyckte kanske inte blev så bra eftersom jag kände mig lite förkyld .... men nästa morgon var det en kvinna som hade spelat in den och sa att det var den bästa sången för henne på hela kvällen och att den hade berört så mycket och att hon hade gråtit hela sången nästan.. så tack vare att jag satte mig vid henne på frukosten så fick ajg veta det. Jag har märkt att det finns en tendens hos oss kvinnor att kritisera eller inte inse hur bra det är som vi delar med oss.. märkte att flera kvinnor ursäktade sig efter att de hade lett en workshop eller uppträtt och hur viktigt det då kan vara att få feedback av de andra som sett och uppskattat det vi har delat

Kvinnocirkeln
Jag höll även i en Gudinnemeditation på morgonen där vi lyssnade till vår inre Gudinna och flera kvinnor fick fina upplevelser av denna stund. Sedan hade jag en workshop/föredrag där jag berättade om kvinnocirkeln och alla fick prova på att vara med i en mindre kvinnocirkel. Det finns verkligen ett stort intresse för kvinnocirklar. Även Annika Dopping var med i min kvinnocirkel vilket kändes mycket fint. Samtidigt pågick det en manscirkel där även flera av workshopledarna och artisterna deltog i. Det är det som är det fina med Mundekulla att även de som kommer och delar med sig deltar i festivalen. Det blev i alla fall fina små kvinnocirklar där vi delade med oss tankar och uppskattade varandra. Tänk vad mycket vi kvinnor kan ge varandra på så små korta stunder. Kände mig mycket uppfylld även av denna stund och härligt att avsluta med att se alla lysande ansikten i cirkeln.

Självklart hände det så mycket mer och det finns en hel del bilder ute nu på fb som bland annat Adina har lagt ut.. allt kan inte berättas utan behöver upplevas.

6 kommentarer:

 1. Åh så synd att jag missade detta! Låter verkligen så underbart!

  Tack för att du delar med dig av dina osäkerheter och ditt stora mod!
  Det inspirerar!

  SvaraRadera
 2. Tack Ilahinoor... och varmt välkommen vid ett annat tillfälle..kram Anne

  SvaraRadera
 3. Du måste lägga in skrattbilden också från Doppings föreläsning! :D (Ligger på din FB-sida.)

  Kram
  Adina

  SvaraRadera
 4. Ja just det.. nu är det fixat.. tack Adina igen! bilden var härlig.

  SvaraRadera
 5. Tack för alla fina Gudinnemöten, det behöver min inre och yttre kvinna :)

  SvaraRadera
 6. Ja visst är det en fin bild på dej Charlotte och Christina .. kul att du tittade in här och fick se den.. varm kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig