fredag 13 augusti 2010Nu har jag vilat färdigt..
och nu längtar jag till Mundekulla och Musikfestivalen.. men jag fick några sååå fina och vilsamma dagar på ett helt stilla varmt och soligt Öland... Känner mig så nöjd med att jag vilade här istället för att vara med på hela festivalen.. dessutom är ju det bästa kvar...Det mesta som jag ville gå på är ju imorgon... nja lite har jag missat.

Lyssna till intuitionen.
Även om det är mycket kul på gång i livet så är det så viktigt att ge sig själv egen tid med... det inser jag mer och mer.. Jag lyssnar mer och mer till min inre känsla och låter den styra istället för huvudet och det känns så bra. Idag har jag bara varit här i trädgården och njutit, läst, vilat och sytt lite... kände inte ens för att åka ner till havet även om mitt sinne tyckte att jag skulle göra det... Nu är jag lite mer utvilad ... så då känns det fint att träffa alla härliga människor...och uppleva stämningen på festivalen.. men jag ska varsam med mig....

2 kommentarer:

  1. intuitionen..vår finaste gåva :)
    tack för din fina kommentar på min blogg, jätteroligt med kontakt :)

    SvaraRadera
  2. Javisst Jessica .. du har så mycket att ge.

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig