onsdag 4 augusti 2010

Kanske är livet rätt enkelt ändå!

Tona in till dem vi i sanning är.
Kanske handlar det mest om att tona in till dem vi i sanning är.. älska oss själva på djupet och inse vilka vi är och sedan ge av den kärleken till andra... välja att fokusera på deras goda sidor.. se kärleken i dem och uppskatta det vi har runtomkring oss.

Med inspiration från "Be och du ska få"
märkte jag bra förändringar började hända av sig självt och att jag känner mig lite på ett nytt sätt vilket har gjort att flera relationer känns mycket enkalre med tror jag. Kanske är det så enkelt som att att bara lära sig älska.. sig själv och andra.. och kanske är det ändå inte så svårt heller.. Jag tror inte längre att vi måste gå igenom och hela alla blockeringar... Jag tror vi måste förstå att allt har skett oss av en anledning och att alla har bara spelat sin roll gentemot oss och gjort det bästa de kunnat just nu.. Men bakom allt detta finns sanningen och kärleken och det är den vi ska tona in på... För då smälter det andra bara iväg.. eller kommer det upp en sista gång alldeles av sig självt för att bli synligt få gråtas ut och sedan släppas..

Ja så har det det känts lite när jag har börjat läsa den här boken... Att börja varje dag med at tona in djupt till dem vi är innerst inne och Gudinnan inom och förvänta oss att allt gott vill komma till oss bara vi öppnar oss för det mer och mer så vi kan välkomna det... det är en bra medicin...

GUDINNESKOLANS SOMMARKURS övning:
Tona in till sanningen inom dig och till din djupaste längtan
När du vaknar på morgonen .. ligg kvar en stund i sängen och fokusera på att uppleva den du är innerst inne... tänk på och se dig själv som den kärleksfulla Gudinna du är.. fylld av värme.ljus, sanning, inre styrka, harmoni och fullkomligt värdefull och värd att älskas... eller finn det som känns rätt för dig när det gäller hur du vill känna dig. Du kan också se dig själv i olika situationer där du vandrar omkring i livet och känner dej precis som du vill känna dig eller möter andra människor och känner dig som du vill känna dig. Även om du inte lyckas få kontakt med ditt djupaste sanna jag så var nöjd om du bara kan uppskatta dig själv lite mer och känns in en del av allt det goda du är... Det kommer kunna vidgas och bli mer ju mer du gör denna övning. Det bästa är att bara genom att fokusera på självkärlek på detta sätt så kommer mycket annat att ske mer enkelt och lätt och du kommer mer och mer dra till dig det du vill ha i livet.. Men vill du kan du också ägna en stund åt att fokusera på annat som du längtar till och föreställa dig att det redan finns i ditt liv och njuta av den fina känsla som det ger dig. Lycka till.. du är värd detta.. du är vär dett gott liv så ge dig själv det...

Don't let anyone or anything take the awareness of your inner beauty away... You are love.. how could you be anything else.
LOVE Anne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig