torsdag 19 augusti 2010

Att leva i en ny vibration...


Att välkomna det goda som vill släppas in.
Jag har skrivit mycket om att att fokusera på det vi vill i livet och hur vi då drar oss till det goda vi vill uppleva. Tänker vi positiva upplyftande och tacksamma tankar om oss själva, andra och livet, då är det en upplevelsen vi kommer möta och mer av det goda kommer till oss. Men när vi klagar, oroar oss för mycket eller tänker mycket negativa tankar då fastnar vi i en negativ spiral och kan inte välkomna allt det goda som bara väntar på att få släppas in.

Be så ska du få
Jag har ju i sommar läst en bok av Ester och Jerry Hicks, som heter "Be så ska du få". Där förklarar de lite djupare det här mysteriet med hur vi kan skapa det vi längtar efter i vårt liv. Det handlar om att inom oss skapa en positiv "vibration" som de kallar det.... eller känsla skulle man kunna säga... att odla känslor av glädje, tillit, kärlek, lugn och en positiv förväntan. Boken berättar hur vi alltid drar till oss det som stämmer överens med vår inre "vibration".

Så hur kan vi höja vår vibration då?
Ja ett sätt är att fokusera på det vi känner glädje och tacksamhet inför....då kommer vi automatiskt att känna oss mer upplyfta och det kommer göra att vi drar till oss mer av det goda. Ett annat sätt är att tänka på det vi djupast längtar efter... att utan begränsingar leva oss in i t.ex: hur det skulle kännas om vi hade den mest underbara relation vi kan tänka oss.. ett arbete som vi älskar... ett hem vi njuter av och älskar... eller helt enkelt hur vi vill känna oss .. tex känna oss värdefulla och älskade, trygga och tillitsfulla... m.m. och bara njuta av den känsla det väcker i dig.

GUDINNESKOLANS SOMMARKURS
Övning: Finn en positiv vibration
Morgonen är en bra tid.
Ligg kvar en stund i sängen
(ställ kl 10 min tidigare om du behöver)
Tillåt kroppen att slappna av djupt
Tänk på det du längtar efter just nu i ditt liv...
Lev dig in i hur det skulle kännas om du redan hade det.
Du behöver inte veta exakt hur det ska se ut.. lämna det till universum.
Begränsa dit inte utan lev dig in i den mest underbara känsla du kan uppleva.
Njut av den känslan och låt den växa ännu mer.
Känn tacksamhet .. som om det du längtar efter redan finns i ditt liv...
för det gör det, på ett inre plan..
Det bara väntar på att manifestera sig i din verklighet...

Tag gärna en stund på eftermiddagen med
Ja varför inte passa på när du ändå kanske vilar en stund... och gärna på kvällen innan du somnar.. det gör att du somnar djupt, skönt och tryggt. Ju mer ofta du gör det .. ju mer kommer du att förankra din nya positiva känsla (vibration) inom dig... och det kommer ge resultat i livet..

Det vi har sett och känt i vårt inre är enklare att välkomna i det yttre.
När vi har känt in hur vi skulle vilja känna oss i den relation vi längtar efter, så är det enklare att på en gång kunna välkomna in de personen i vårt liv när vi möter honom/henne. När vi har känt in hur vi vill känna oss i vårt hem så är det enklare att t.ex känna direkt om det är rätt bostad när vi kanske är på väg att köpa hus eller hyra lägenhet, eller att njuta av det hem vi redan har. När vi har känt in att vi är värda kärlek och att vi är fullkomliga precis som vi är... då är det enklare att slappna av vara oss själva och värdera dem vi är när vi går ut i livet.

Välkomna en ny "vibration" inom dig i höst
och du kommer märka att det ger resultat... plötsligt ser du mer positivt på det du redan har i ditt liv och du märker hur du drar till dig ännu mer av det goda. Nya dörrar öppnas.. och det leder till en ny positv uppåtgående spiral.. det är du värd.. Häng med så provar vi detta tillsamman en tid.. kan kännas fint att veta att vi är fler Gudinnor som delar detta... Skriv gärna om du har frågor... eller dela med dig hur det går. Varmt Lycka till! Kram Anne

4 kommentarer:

 1. Hm en resa ut världen ska jag vibba på, tack Anne för vibb-tipset.

  Mer pengar.
  Roligare och mer kreativt arbete.
  Mer skratt o pirr i magen!
  Nu har jag den lägenhet jag vill ha! Tacksamhet.

  Nu ska jag vibba på att sova, godnatt o kram Erika

  SvaraRadera
 2. Härligt uttryck Erika.. att "vibba".. det kan ju bli nya Gudinnetrenden vet ja... fantastiskt att du har den lägeneht och det hem du vill ha ... Grattis än en gång.. nu ska jag lägga mig och vibba lite med.. det är ju faktiskt väldigt kul och givande ... kram

  SvaraRadera
 3. Ja faktiskt ikväll kände jag att det kan inte bli en bättre lgh och plats!!! Men det har tagit tid, att komma hit. Och jag har vibbat, bett och önskat...

  vibb vibb, sim sala bim, kram igen

  SvaraRadera
 4. Jätteinspirerande.. Erika.. jag vill ju med ha en extralägenhet att landa i så det är kul att höra när andra lyckas.. Kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig