torsdag 12 augusti 2010

Att ge mig själv egen tid.

Det behövdes visst lite mer vila...
Nu är jag förkyld även om det är på bättringsvägen... Vet att det handlar om att jag behöver vila.. men det finns så mycket kul idéer som snurrar runt i huvudet och som jag planerar och mycket som sker i Mundekulla som man vill vara med på i sommar så det behövdes en förkylning med för att jag skulle unna mig att fortsätta vila... Så efter en kort visit i Mundekulla, där det nu förbereds för fullt inför Musikfestivalen och flera som skulle hjälpa till redan hade anlänt... så åkte jag iväg i går kväll igen till Öland.. tände en brasa i sovrummet.. värmde mig och vilade och vaknade till en sååå stilla lagom varm och solig dag.

Musikfestivalen börjar idag
men jag känner att jag ska vara kvar här på Öland åtminstone till på fredag så jag blir mer utvilad... det känns skönt att kunna unna mig det. Men det är verkligen en så mysig stämning på festivalen och många kommer tillbaka år efter år så det blir som en stor familj.. så jag längtar att vara med också och att få träffa alla... Dessutom ska jag ju berätta om kvinnocirklar och hålla en kvinnocirkel och en Gudinnemeditation... och jag vill så gärna lyssna till härliga Annika Dopping som ska prata lite på Söndag.

Womens Sangha
Sangha betyder på sanskrit gemenskap och används i den Buddistiska traditionen och står då för den andliga gemenskapen. En idé som kom starkt till mig idag var att ha en Womens Sangha i höst. Jag tänker mig att en Womens Sangha i Mundekulla skulle innebära att mötas i stillhet, vila, avslappning, meditation, sång, dans, helande beröring och kvinnocirklar, kanske en helg i september... med fokus på att låta Gudinnan inom oss blomma ut.. Ja det var nära att jag tog tag i det nu.. men när jag verkligen lyssnar inåt kände jag att den närmase tiden behöver jag mer vila och vara med mig själv eller några få nära väninnor ..... Det finaste hade ju varit att ha den i september eller möjligtvis oktober när det ännu är varmt ute. Så blir det inte nu så blir det nog nästa höst ... men det hade ju varit mysigt.. jag får känna lite mer på det. Tänker mig att det kunde vara lite lägre kostnad och att alla kunde hjälpa till.. Är du intresserad så hör av dig för kanske går jag bara ut med det till kvinnor i min närhet, vilket inkluderar er som besöker Gudinnerummet.

Kvinnocirkeln utbildning 24 - 26 sept och 12-14 november
Jag har ju även utbildning i att leda Kvinnocirklar, nu för andra året under två helger i höst. Det finns platser kvar just nu ,så är du sugen.. hör av dig... Gå gärna in på hemsidan och titta och läs mer... Kram Anne

http://www.mundekulla.se/mundekulla/parse.php?p=kvinnocirkeln_del_1.html

2 kommentarer:

 1. Självklart ska du ta hand om dig,Anne, om nu behovet pockar på, annars lät det ju som en helt underbar helg som jag mer än gärna vill delta i både kvinnogemenskap och lättare jobb!!! Är dock upptagen sista helgen i sep!
  Känner allt som oftast att jag "sitter här på min kammare", men vill dela mitt liv och insikter med medresenärer/kvinnor på livsresan! Jag har tyvärr inte så många väninnor som tar sig tid att fundera och dela tankar ... alla jäktar och strävar efter vaddå??! Jag är övertygad om att vi behöver varandra och det är meningen att vi ska dela med oss och det är om något stärkande för oss alla!
  Kram till dig goa, och krya på dig!!
  Anita

  SvaraRadera
 2. Härligt med din positiva feedback Anita.. ja skulle helgen bli av i år så ska jag meddela dig.. men först ska jag vila lite och känna efter. Tack även för dina fina tankar om att dela med oss till varandra.. ja det känns så viktigt.. KRAM Anne.

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig