tisdag 3 februari 2009

Mera Självkärlek

Nu har jag och Camilla fokuserat på självkärlek i en månad. Vi känner båda att det har gett resultat även om vägen varit lite upp och ned. Vissa delar av processen har varit jätteroliga och upplyftnade, som att ge varandra uppskattning, gå igenom allt vad vi redan har gjort i våra liv och är nöjda med, tänka positiva tankar, lyssna på avslappningsCd, måla och skriva ned visioner av vårt nya jag m.m. Vissa andra delar har varit lite mer tunga som att titta på vilka negativa tankemönster vi bär med oss och var de kommer ifrån, göra en lista på allt vi vill släppa taget om för att kunna leva mer i vårt nya jag m.m. Samt att när jag väl vet och inser att jag kan leva med mer självkärlek, då känns det ännu mer trist när jag misslyckas och faller tillbaka i gamla mönster. Men jag håller på att lära mig att snabbt ta mig upp igen. Sofi, en annan väninna var här en dag med och då gjorde vi en mycket stärkande övning där vi gick ut en och en ur rummet och sedan kom tillbaka och berättade om vårt nya jag, som om vi redan var där... Det visade sig också att de andra tyckte att vi redan var mycket i det som vi berättade och det var härligt att lyssna till de andra när de pratade om hur kärleksfulla och fina och bra de är och vad de har att ge till världen.. Det kändes upplyftande, sant och stärkande. Samt att det kändes väldigt stärkande att själv stå där och prata om mig själv och mitt liv utifrån de nya tankar jag nu har. Så en månad av ganska intensivt fokus har gett mycket och nu är det väl bara att fortsätta.. tills det sitter... det blir väl hela livet... men det känns okey när jag kan känna att vägen blir ljusare hela tiden.
Vi skapar ju hela tiden våra liv med våra tankar och det finns ju en oerhörd potential i att bli medveten om det. Så nu vill jag utifrån min resa hittills dela några tankar till dej. Du kan med skapa dej själv och ditt liv precis så som du vill ha det.. Ta en stund nu och känn efter vad du längtar till djupast innerst inne... Hur vill du känna dig.. hur vill du att ditt liv ska se ut... och vet .. Allt är möjligt som du verkligen vill. Även andra männsikor och situationer i livet kommer till dig när du vet vad du vill och sänder ut din önskan och fokuserar på den... Lycka till Anne

2 kommentarer:

  1. Beundransvärt med er månad full av självkärlek. Vilken styrka det måste ge er!! Ger mig inspiration att ännu mer satsa och ge min personliga utveckling större utrymme i min vardag. Det vore super om du vill skriva och dela med er av era övningar och vad mer ni gjort under er månad. Övningen att gå ut ur rummet och gå in och prata om sitt "nya" jag, verkar vara en jätte bra övning.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Tack Angelina.. >ja jag ska skriva mer och Camilla kommer nog dela med sig lite av sin process.. samt att jag känenr att det här temat är så viktigt att jag planerar att även skriva en bok så småningom. I höst kommer jag och en jättefin kvinna som heter Ellika, ha en kurs i självkärlek på 4 dagar som ajg tor kan bli välidgt stark, fin och transformerande... kram Anne

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig