fredag 20 februari 2009

Elisabeth Gilbert - Lyckan kärleken och livet

Idag när jag gick in på Yuo tube så hittade jag tex en intervju med Elisabeth Gilbert där.. Den var jättebra och hennes bok kan varmt rekommenderas med. "Eat pray and Love" heter den eller "Lyckan, kärleken och livet" på svenska. Hon förmedlar djupa budskap på ett enkelt och ofta humoristiskt sätt.. kändes underbart att få följa med på hennes inre och yttre resa som boken handlar om. Hon inspirerar även till ett balanserat liv där både njutning, god mat, andlighet, meditation och kärlek får utrymme.. och visst vill vi Gudinnor ha Allt detta !! Vill du ha en mysig och mycket givande läsupplevels så gå och köp boken. Den är en bestseller i USA och jag hittade den i en "vanlig" bokhandel.

Här är hela intervjun, lite lång men om du är en skapande människa.. och det är vi ju alla... gillar att skriva, måla, sjunga m.m så håll ut till slutet där poängen kommer... eller börja någonstans i mitten... "Of course, nothing is new under the sun"... så säkert tänker du redan lite i dessa banor... Kram och ha en skön helg

1 kommentar:

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig