tisdag 3 februari 2009

Vi firar

Idag ska vi fira, jag och Camilla.. Fira att vi har fokuserat på att stärka vår självkärlek och se oss själva på ett nytt sätt. Vi ska njuta vårt nya bubbelbad och bastu och en fruktdrink och sedan ska vi äta något riktigt gott tillsammans med min kära man,
Det jag själv kan känna när jag nu fokuserat på att stärka min självkärlek är att jag ser mig själv mer tydligt. Jag har släppt en del begränsande och negativa tankar om mig själv, genom att inse att de inte är sanna och kan se ännu mer mitt eget värde och att jag har mycket att ge till andra och till världen. Därmed känns det enklare att i tillit ta vissa nya steg i livet. Det känns även enklare att njuta av nuet och känna att jag är nöjd med mitt liv och mej själv som det är just nu. Jag måste inte prestera mer hela tiden för att duga.
Jag kan också märka att jag helt enkelt förväntar mig att uppleva mer glädje och kärlek i livet efterom jag känner att jag är värd det - vi alla är värda det - och ser det mer som självklart att mina relationer därmed ska vara glädjefulla och harmoniska.
Men jag ser det som ett steg på vägen och tänker fortsätta att fokusera på detta tema. Nästa steg känns som att det blir att fokusera mer på det andliga.. Stärka kontakten med mitt inre sanna jag, genom tex meditaiton. Lyssnade på Caroline Myss igår som uttryckte så fint hur viktigt det är att vi inser att livet ändå svischar förbi ganska snabbt och vi har inte hur många chanser som helst att leva det på ett bra sätt.. Så vi behöver inse att vi är på en "spiritual journey" (andlig resa) .. Ha en underbar dag .. och varför inte just nu tänka en positiv tanke om dig själv.. För du är ju underbar... hälsning Anne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig