lördag 7 februari 2009

Jag älskar Louise Hay

Oaah vilken Kvinna ! Den senaste tiden har jag lyssnat på en kvinnokoferens som jag fått inspelad av en väninna (Tack Maria) Det har varit mycket starka och upplyftande budskap från några mycket inspirerande och kloka kvinnor bla Louise Hay, Cristiane Northrup, Debbi Ford, Doreen Virtue, Marianne Williamson m.fl.. Nu har jag även beställt en Dvd med Louise Hay och flera andra inspirerande kvinnor och män som berättar om tankens kraft.
Louise Hay är en pionjär och kanske den som främst har inspirerat människor till hur de kan hela sina liv genom att tänka rätt tankar. Själv är hon nu 80 år men otroligt vital, vacker och nöjd med sitt liv. På en konferens där hon talar i filmen, säger hon att hennes intention är att detta året (när hon är 80 år) ska bli hennes bästa år.. Underbart ! Filmen som jag talar om heter "You can heal your life" och är superbra !! Kan varmt rekommenderas ! Jag fick verkligen en nytändning på detta ämne med att styra sina tankar och ord.. samt ännu mer insikt i hur vi faktiskt skapar den upplevelse vi har av världen hela tiden, genom våra ord och tankar. Men hur vi därmed också kan förändra Allt vi vill !! Skapa en ny verklighet ! Har du läst "The secret" eller sett filmen ? Den är bra.. Men jag tycker den här filmen är ännu bättre, mer levande och varm, samt att flera i "The secret" även medverkar här också"
För er som kanske inte hörst talas om Louise Hay vill jag meddela att hon har skrivt flera mycket bra böcker: "Du kan hela ditt liv" som beskriver hennes egen resa till helhet och hälsa samt visar på sambandet med våra tankar och känslor och vår hälsa. "Jag kan det" samt "Alla kvinnors styrka" är också myckte bra böcker. Vill du få en kick att komma igång med att tänka på ett mer positivt och gynnsamt sätt så kan jag även rekommendera hennes Cd "Feeling fine" med affirmationer (positiva tankar som hon läser upp) Bra at lyssna på tex i bilen, på bussen eller tåget. Samt hennes underbara kort med positviva budskap och vackra bilder som man tex kan dra ett om dagen "Power thought cards" och "I can do it cards" Hon har hur som helst hjälpt mig att känna mig mycket bättre och få en ny kick när det gäller att styra mina tankar. Någon sa i filmen att hon är så otroligt medveten om vad hon själv säger och därmed alltid talar på ett positivt sätt. Slutligen vill jag igen påminna om ett av de viktigaste budskapen i filmen... Louise säger att hon upptäckte att när människor stärker sin självkärlek då faller allt det andra på plats mer enkelt .. därmed rekommenderar hon det som det viktigaste - att tänka positiva tankar om oss själva.. Lära oss älska oss själva.. jag instämmer.

2 kommentarer:

  1. massa bra tips här! Tack! Jag har också kommit i kontakt med Louise Hay, genom boken "Hela dig" men dem affirmationkorten du tipsade om såg jätte fina ut. Kanske blir det en beställning. Jag försökte mig på att göra egna och lägga upp min blogg =) Kram!

    p.s den där kursen i själkärlek som ni ska ha till hösten vill jag gärna delta i.

    SvaraRadera
  2. Hej Anne! Tack för mail, tyvärr kan jag ej svara då jag har fått virus så skriver här. Tack för fint möte, känns som det var meningen. Vi hörs, varm kram Anneli

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig