fredag 6 december 2013

Guldfärgen med Änglarnas hjälp!

Änglarna hjälper till med min annons !
De senaste dagarna har jag varit fullt upptagen med att skapa en stor annons om min Gudinnerretreat i febr- mars.. Vi fick ett bra erbjudande om annons för min Gudinneretreat och Peter Mans-helg .. Jag hade egentligen inte tänkt annonsera då det brukar räcka med att sprida i facebook och nyhetsbrev... men det kändes kul att lyfta fram dessa event lite mer.. Så jag skapade en egen annons... Det var ett tag sen jag gjorde det så jag bad min skyddsängel om hjälp... Ja i alla fall bad jag till det som jag kändes som en skyddsängel.. Jag fick meddetsamma mer tillit till att vi ska nog fixa det här... Jag har faktiskt aldrig förut skapat en helsideannons... och dessutom har jag inte skapat så mycket annonser alls de senaste åren då vi lämnat över det till ett "proffs"... men tilliten fanns ändå där och jag kände att den här annonsen vill ut helt enkelt.

Jag fick tillit 
.. och jag kände att med lite Änglahjälp eller Gudinnans hjälp så ska det nog fixa sig.. Jag såg i mitt inre en fin annons som jag kände mig fullkomligt nöjd med. När jag väl satte igång så kändes det kul och flyt och jag fick till det bättre än jag hade tänkt.... lekte lite med olika bilder och vips fanns det nåt fint och spännande att bygga vidare på..

Jag har länge viljat lära mig att göra guldtext 
Men jag hade ingen tanke på att jag skulle göra det nu och trodde det var jättesvårt... Men så helt plötsligt när jag ändrade några lager i photoshop... så var den där bara.. den perfekta guldskriften... Wow.. det kunde bara vara änglarna som fixade det... det var liksom ett under..  Så jag känner mig faktiskt nöjd nu och det kändes lite kul att visa er annonsen redan nu ... så här får ni se resultatet  :)


Så vad tycker ni? ...  och som vanligt blev den ju ganska gul och varm :)

Ha nu en fin helg och kanske hörs vi mer i helgen... 
för nu har jag äntligen mer tid att skriva här!

Kram Anne Solveig

4 kommentarer:

  1. Varmt tack! kul att få respons på den "ny-stylade" sidan :)

    SvaraRadera
  2. Verkligen fin! Bilden på dig är så vacker och välkomnande ...

    SvaraRadera
  3. Tack Anita.. funderade just på om jag skulle ha den bilden så det är kul att du säger det <3

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig