tisdag 10 december 2013

Life loves you and supports you!

JULKALENDERN DAG 10

Idag är jag glad och djupt tacksam!
Jag har ju under en tid känt en spänning vid min nacke som även gett en del huvudvärk... Jag har själv anat att det kan ha flera orsaker men kanske främst att jag suttit mycket vid datorn på ett felaktigt sätt.. sen tror jag ju även att de flesta sjukdomssymptom är ett budskap från kroppen om något vi bör lära eller förändra. I mitt eget fall har jag insett att det både har med yttre saker att göra som att sitta rätt och kanske inte tillbringa så mycket tid vid datorn... men också med vissa inre orsaker.

En bön till en ängel!
En kväll när jag kände mig lite ledsen över det här, bad jag en bön till min ängel att bli vägledd till den hjälp jag behövde.. Nästa morgon hade jag fått ett spam i mobilen från en kiropraktor!!... (vilket inte hänt förut) Jag ringde några olika kiropraktorer och naprapater men alla var mycket upptagna över julen. Den närmsta tiden jag fick var dock hos en naprapat i januari. Jag skämtade med en vän och sa att änglarna hade kanske fel när det gällde kiropraktor.

Fick tips av en väninna
Men när jag var på min kvinnocirkel på Öland så fick jag tips om en tjej på Öland som var kiropraktor och vips hade jag en tid hos henne i december... Min väninna hade dessutom varit där och fått hjälp med sin nacke och sa att hon arbetade ganska varsamt... så det kändes lite mer lugnt..Så idag har jag varit där... På vägen kände jag en liten oro igen när det gäller behandlingen... en impuls kom till mig att jag skulle sätta på radion och få ett budskap där...

Det första jag hörde någon säga var:
- Hur mycket måste man justera?  och så någon som svarade - det var en klockren, det blev bra på en gång...Wow..tack för de meningarna kände jag och log... perfekt peppning :)... det tar jag med mig nu till kiropraktikern. även om det visade sig att det handlade om att baka kakor :) det var i alla fall mycket kloka och betryggande ord som passade in på det jag skulle göra med då kiropraktorer justerar också... Jag kom fram lite för tidigt så jag kollade mailen och hittade denna fina mening av Louise l hay

"Life loves me
I am safe in the Universe
which fully loves and supports me"

Så omtänksamt Universum är..
Nu var jag redo att gå in... Jag välkomnades av en ängel som ställde lite frågor, varsamt kände på ryggen rättade till mjukt och gav mig en massa råd vad jag kan göra... Dessutom gav hon mig mycket hopp om att detta kan rättas till ganska enkelt och även en viss del av kroppen som jag märkt hamnat i fel läge, trodde hon absolut kunde rättas till...Wow jag blev så glad.. jag kände värmen och lättnaden i ryggen efter behandlingen där vissa spänningar hade släppt... och jag åkte hem fylld med hopp och tillförsikt och med en beslutsamhet att : Jag ska göra allt jag behöver för att hela och rätta till detta.

Livet vill oss gott!
Jag tror och känner verkligen att det är som Louise säger. Det finns så mycket kärleksfulla krafter som bara väntar på att vi ska be om hjälp... t.ex osynliga änglar som vägleder oss till de rätta situationerna, skriver meddelande i mobilen :) ser till att något speciellt sägs på radion..m.m. och så alla dessa synliga änglar som vägleder genom tips och råd... vänner som guidade mig och inte minst min kiropraktor...

Jag tror verkligen att det mesta går att hela,
 ...men vi måste vilja och vi måste vara beredda att förändra oss... det kan handla om att ändra arbetsställning eller kropps hållning, äta bättre....röra på oss mer... det kan handla om förändringar i livet, tex att inte längre jobba med något vi inte trivs med... att slappna av mer m.m och nästan alltid handlar det även om att vara villig att göra inre förändringar.. t.ex att älska sig själv mer... eller att förlåta och släppa taget om något... tänka nya goda tankar m.m. Det finns så mycket vi kan göra och det finns så många som kan hjälpa oss... men det första vi behöver göra är att ha ha en villighet att helas och ha tillit och hopp till att vi kan bli hjälpta!


Klickbar lucka

Tips som du med kan ha glädje av:

1. Slappna av då mår kroppen bra... lyssna tex till en guidad meditation.
2. Se till att du har en bra arbetsställning och en god hållning.
3. Rör på dej, gå ut och gå, gärna på ojämna underlag och så du svettas lite
4.Se till att du har det bra och upplever glädje i livet.
5. Drick vatten gärna 1 ½ liter/dag

Ps.. Änglarna busar med mig... När jag lade in det som är i luckan så kom det annat efter  ..?? brukar inte bli så... eller så har jag inte märkt det förut...men jag behövde det som kom efter idag,.. vi får se om samma sak sker för dig :)

Varm Kram från Anne Solveig

6 kommentarer:

 1. Så glad jag är över julkalendern. Lika spännande varje dag. En sann njutning. Tack fina Anne för att du gör detta för oss alla och på det sätt du gör det. Det påminner mig om lekfullheten- om att möta dagen med nyfikenhet och inte alltid med ett så stort allvar som jag lätt fastnar i.. kram Pernilla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varmt tack Pernilla.. det känns så fint att höra... och ju mer jag skriver.. ju mer inser jag att det finns att skriva om... det händer ju saker hela tiden att lära av eller inspireras av .. stor kram till dig och kul att dela juletiden med dig.. Anne

   Radera
 2. Tack Anne för att du delar med dig av din fina julkalender! I dessa mörka tider får man hitta små saker här och där som leder en på vägen fram.
  Kramar och ljus!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det så.. vi kan verkligen välja att fokusera på ljuspunkterna.. tack för det. Kram Anne

   Radera
 3. Va bra Anne att du fortsätter med din fina Julkalender, den är verkligen en ljuspunkt.
  Ja Änglarna kan vara riktigt busiga ibland, fick en fin guidad avslappningsstund framför datorn efter din sång, så helande..tack för det. Kram

  SvaraRadera
 4. Tack Eva.. det glädjer mig att höra... och vad bra att du med hade glädje av avslappningsstunden...
  Kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig