lördag 14 december 2013

JULKALENDER DAG 14 - VILA OCH PAUS!

Idag ska jag hem till Mundekulla igen!
...och vi ska bjuda personalen på en skön eftermiddag i vår Spa o Relax och sen gå ut och äta tillsammans... Det är tack vare alla fina medarbetare som vi har kunnat driva Mundekulla och som det nu blomstrar mer och mer... och även tack vare dem som jag kan ägna tid till annat nu också... så det är värt att fira och vi är ett så fint och trevligt gäng.

Därmed får detta bli en pausdag här med... jag tror ni knappt har hunnit kika in i alla luckor så skrolla gärna ner och titta på något som du känner verkar vara till dej... eller ta det bara lugnt, stanna upp och vila och lyssna in vad du vill göra just nu..

Ha en riktigt fin dag!

Kram Anne Solveig


5 kommentarer:

 1. Önskar er en trevlig och skön dag tillsammans och ni är alla så värda avkoppling och go samvaro!! Ni gör ett så gott arbete i denna bygd och för många många människor!
  KRAMAR

  SvaraRadera
 2. Hoppas ni alla haft en skön dag, Anne!
  I morgon söndag ska jag äta vegetariskt julbord
  på Skärva.
  Henrik W's personal serverar julbord på
  Skärva Grönt & Gott, mums!

  SvaraRadera
 3. Tack Anita och Eva.. Jo vi hade det jättemysigt verkligen!.. och vad härligt att du varit hos Henrik Eva.. vi brukar träffas i juletid.. jag kallar honom min bror. ..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Anne, jag har hört att han brukat fira jul eller nyår hos er i Mundekulla, va fint att du kallar honom din bror. Jag har känt Henrik länge, var till och med anställd hos honom under två år för ca nio år sedan. Skärva Ekobutik är min favorit-butik.

   Radera
  2. Vad roligt att höra Eva...att du till och med jobbat med Henrik... visst är det kul att det verkar gå så bra nu för honom... ska bli kul att få veta lite mer i Jul... Kram till dej!

   Radera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig