tisdag 17 december 2013

Visst finns det änglar!

Nu har jag haft två så fina och mysiga kvällar före jul!
 I Söndags träffades vår kvinnocirkel i Mundekulla...det har blivit en så fin tradition att ses innan jul. Vi brukar samlas i vårt mysiga gamla cafe med en brasa och massor med ljus och sjunga julsånger och ha knytis och så har vi förstås avslappning o lyssnar inåt och har en fin kvinnocirkel. På morgonen innan kvinnocirkeln hade jag bett änglarna om vägledning när det gäller min inriktning i livet nu och min uppgift. Jag har ju äntligen insett att jag verkligen behöver göra en förändring nu då kroppen vägrar vissa uppgifter.

Jag fick den vägledning  jag bad om
När jag hade delat med mig i kvinnocirkeln så var det en klok tjej i gruppen som sa... Jag vet vad du ska göra. Jag tittade på henne lite tveksamt men så sa hon något som bara kändes helt rätt och de andra instämde. Det var något jag tänkt litegrand på men skjutit åt sidan, men när hon sa det så kändes det så rätt och som om det passade så bra i mitt liv nu!!. Jag ska dock smälta det och tänka lite mer på det innan jag delar med mig. Det kändes dock som svaret på änglarnas fråga. Vi var alla så tacksamma över kvällen o den djupa varma gemenskap vi har så jag säger det igen.... skapa eller gå med i en kvinnocirkel, det ger så otroligt mycket o kan förändra ditt liv till det bättre.

Ett annat svar fick jag igår när jag var på Änglaträff 
hos Lasse o Anita Rydström som själva är så fina änglar. Anita hade bett mig sjunga lite så det gjorde jag. Dessutom hade vi bett en väninna att vara ängel så hon hade lånat mina änglavingar :) Nu känner hon dock att set är dags att skaffa egna vingar:) Hela kvällen var bara så fin o ljus o även väldigt kul, vi skrattade mycket. Det känns som att änglarna var lekfulla med mycket humor.

Jag fick så mycket fin uppskattning för sången
 o det stärkte o inspirerade mig att sjunga mer. I slutet fick vi alla ett budskap genom Lasse som är medial.... budskapet till mig handlade om att jag har ljus o värme inom mig och att jag ska måla mer. Det här med målandet hade jag just tänkt på och själv känt.

Be änglarna om vägledning
Lasse pratade en del om att vi kan använda oss så mycket mer av vår skyddsängel.... eller om vi hellre vill se det som universums kärlek... Gud/Gudinnan... det är inte så viktigt hur vi ser det men när vi ber till denna kärleksfulla kraft då får vi hjälp. Men änglarna kan mest vägleda oss, vi behöver göra arbetet själva sen, men jag tror och upplever att vi skulle kunna gå igenom många utmaningar så mycket enklare och mer tryggt om vi hade tillit till att det finns en kärleksfull kraft inom oss och med oss som bär oss och vägleder oss o gör vägen lite mer mjuk att vandra på.

Välj den energi eller frekvens du mår bra av
Slutligen pratade Lasse även om att välja den energi som vi mår bra av. Att välja de människor o situationer som höjer vår energi för då närmar vi oss änglaenergin o de kan enklare hjälpa oss. Dessutom kommer vi då att själva utstråla mer ljus energi o därmed kunna ge det till världen.
Så ta gärna en stund o känn efter vilka situationer, forum, människor m.m som sänker din energi och välj bort dem mer och mer samt vilka som höjer din energi så den känns ljusare lättare och bjud in dem mer i ditt liv... Enkelt men mycket effektivt.

KRAM Anne Solveig...

4 kommentarer:

 1. Mm tack för påminnelsen!! En oväntat grå dag, behöver påminnas att änglarna finns här - just a prayer away!

  Och bra där - vad undvika på nätet! Forum skall ju ändå stärka oss, eller vägleda, och att må bra av dem är väl det första viktiga... får ta en funderare här! Kram o tack!

  SvaraRadera
 2. Ja just det viktigt att tänka på vad vi kan undvika på nätet med.. eller på Tv,.. eller på stan och alla löpsedlar... Ja helt går det ju inte men ofta kan vi välja vart vi vill titta... kram Anne

  SvaraRadera
 3. Visst finns de. Gäller bara att se och lyssna... :) Kram Christina

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig