torsdag 30 maj 2013

Tack Gudinnan... Tack Gullvivor och syréner.

"- Jag är mjuk och mild, förmedlade den ljusgula gullvivan till mig. 
Mjuk och mild både mot mig själv och andra. 
Därmed kan jag växa i en klunga tillsammans med andra 
som också är mjuka och milda."

Efter mörker kommer ljus
Den här vintern och våren har jag haft flera utmanande stunder... även om jag också haft mycket fina stunder... Gammalt har kommit upp i ljuset för att helas och gamla mönster har kommit fram som det känns dags att släppa nu... tidvis har det känts mörkt ... Jag vill dela med mig det eftersom jag just nu känner att jag kommit upp i ljuset igen med ännu större kraft..... och därmed påminna mig själv och er alla om att det verkligen är så att... Ju mer vi dyker ner i mörkret ju större skjuts får vi att närma oss ljuset igen.

Nu njuter jag av att vara i Paradiset
Jag vill berätta det eftersom jag kanske kan inspirera dig till att också leta upp ett Paradis att njuta av några dagar... Det finns ju en massa platser i Sveriges avlånga land som bara väntar på att du ska komma dit och njuta av dem... sååå många blommor som väntar på att någon ska se deras skönhet.... Att ge sig själv några dagar att verkligen njuta den här tiden på året, det ger ny kraft och inspiration... Jag förundras fortfarande av hur vackert det är här på norra Öland i slutet av maj... och tänk att de flesta turister missar det.


Ett budskap från en Gullviva
På förmiddagen drogs jag igen till att gå till Paradisängen jag hade hittat dagen innan... Jag mötte ett par som liksom jag var helt förundrade över hur vackert det är där och så mycket blommor som finns... Kvinnan jag mötte hade liksom mig aldrig sett så mycket gullvivor förr... Jag älskar verkligen gullvivor så jag satte mig ner och lyssnade om de hade ett budskap till mig:

- Jag är mjuk och mild, förmedlade den ljusgula gullvivan till mig. Mjuk och mild både mot mig själv och andra. Därmed kan jag växa i en klunga tillsammans med andra gullvivor som också är mjuka och milda.

Ja kanske är det därför jag älskar gullvivan
....för hon påminner mig om det mjuka och milda... När vi är hårda, dömande eller kritiska mot oss själva eller varandra då blir våra relationer kantiga och utmanande... Jag vill vara lika mjuk och mild som en gullviva... då blir det enklare att vara nära andra. Jag känner redan att jag har slipat av en hel del vassa kanter och kanske är det därför jag ser så mycket gullvivor nu och njuter så av att spegla mig i dem.


Tack Gudinnan.. tack livet.. tack Gullvivor och Syrener
....och alla andra vackra blommor jag sett idag... Jag har njutit så... andats in syrenens doft och lyssnat till fågelkvitter... Jag har även varit nere vid havet en stund och gått barfota i solvarm sand och vilat i sanddynorna och tittat upp mot himlen...  Ja den här dagen blev just så som en vän hade skrivit i facebook när jag tittade in där i morse...."Idag är det världens bästa dag ♥ igen ♥ tacksam att fortfarande gå på denna underbara jord med mina käraste fötter som bär mig dit jag vill gå ♥"    Ja det blev "världens bästa dag" i dag...
 ...och jag har vandrat barfota på sommarängen ....och livet känns ljust igen och jag har fått ännu mer insikter och även skrivit lite... Så här vill jag leva... Att börja dagen lugnt med meditation och yoga, gå en vacker fm-promenad... sen skriva och fokusera på min Gudinneliga uppgift... kunna ge något djupt och inspirerande till andra.. och så gå ut igen och njuta av underbar natur....ta en fika i solen..... och när jag känner mig mätt på den egna tiden då vill jag även dela den med vänner... men ännu njuter jag av att bara vara med mej..

Ha det gott.. och njut av ditt eget Paradis.. 
kanske finns det närmare än du tror.. Ja det är ju så vackert överallt denna tid!

Anne Solveig


8 kommentarer:

 1. Blir så glad när jag läser dina sista inlägg. Har alltid haft ett behov av att emellanåt dra mig undan, vara lite för mig själv och tänka, läsa, promenera eller bara sitta nånstans och ta in omgivningarna. Bor i en storstad men har ett litet ställe nere vid hamnen där jag kan sitta i timmar och titta på fartygen, färjorna och småbåtar som kommer och åker, fiskmåsar och änder som letar mat. Har löst många livsfrågor där.Utmed gångvägen ner dit så växer vildapel, lupiner och syrener som påminner om att en gång i tiden var detta landsbygd med små gårdar.
  Jag blir alltid lika glad och tacksam när jag hör att fler än jag har detta behov av ensamhet att umgås med bara mig själv.
  Så tack Anne
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Hej Pia!
  Tack för dina fina rader... det låter så fint det du beskriver med din plats nere vid hamnen, den låter så vacker... Jag brukar också tycka mycket om att sitta vid vatten. Ja visst kan vi få mycket insikter av att bara sitta på en vacker lugn plats i naturen. Ja jag tror att egentligen har många fler ett behov att vara med sig själva mer.. men kanske är vi några som har det behovet lite extra..det känns skönt att vi är fler... KRAM Anne

  SvaraRadera
 3. Älskade Anne Solveig. Till dig från mig.

  Vila och njut av din egen underbara energi Kära Älskade Vän.
  Vila i ditt eget vara. Njut av din egen närvaro.
  Låt tankarna vila, i tystnad och stillhet, vila i Kärleksenergin.
  Du är redan fullkomlig och allt är redan som det ska vara.

  Du ÄR som den vackraste blomman på ängen, Skönhet och Kärlek.
  Du ska veta att jag står bredvid dig som en av blommorna
  på din vackra äng. Vi hjälps åt att sprida vår Kärlek
  tillsammans med alla de andra vackra blommorna på ängen.

  Vi står där på ängen i vårt eget vara, tillsammans, förenade i Kärleksenergin. Kärleken vibrerar på denna vackra blomster äng och sprider sig till nästa äng och nästa äng, i all oändlighet.

  Du vackra Blomma. Jag Älskar Dig. Kramar Kärlek Inger

  SvaraRadera
 4. Varmt tack Kära Inger
  Du förmedlar så mycket ljus och kärlek med dina rader... har du funderat på att ge ut en liten bok eller häfte med dina skrifter.. tror det skulle lysa upp och ge mycket till många... eller kanske jag skulle få ta med något av det du skrivit i min bok... men då ska jag ju självklart fråga dig först. Varm kram och jag tar till mig dina fina rader och suger in dem.... Ljus och kärlek till dej med vackra gullviva ...Anne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fina Anne Solveig. Mitt hjärta sjunger av Kärlek
   när jag läser dina rader.
   Jag har frågat mitt inre sanna jag vad jag ska göra med texterna
   många gånger och blir hela tiden vägledd till dig.

   Jag överlämnar alla texter jag skrivit i ditt vackra Gudinnerum,
   med Kärlek och Tillit till dig Kära Vän.

   Känn dig fri att använda dem så som ditt inre sanna jag vägleder dig.

   Mitt hjärta sjunger av Lycka för att få dela med mig till dig.
   Tack Fina du för all inspiration jag fått och får från dig, jag
   tittar ofta in i Gudinnerummet för det gör mig så Lycklig.

   Som jag har skrivit tidigare så älskar jag dina underbara vackra målningar,
   det lyser om dem, de vibrerar Kärlek och berör mig på djupet.

   Dina fina foto på blommor som jag älskar så mycket.
   Dina vackra texter och din musik som får mitt hjärta att sjunga.
   Alla bra tips på böcker m.m. TACK.

   Du är en Kärlekens Gåva till den här världen. Du helar den.
   Jag önskar dig All Lycka. Kärleksfulla Kramar Inger

   Radera
 5. Tack Kära Inger!
  Det värmer att höra att det jag förmedlar väcker ett gensvar ...
  det inspirerar och stärker mig att fortsätta att dela med mig av musik, bilder, målningar och skrivande...

  Dina rader känns alltid så upplyftande med...
  Du skriver med så mycket ljus och kärlek så det lyser om dem
  Jag tänker att du skulle kunna skriva en liten bok eller ett häfte att sprida så fler fick ta del av det..
  och jag tackar varmt för att jag får använda det du skriver
  Det du skrev här tidigare kunde jag se hur det skulle kunna passa in som en dikt i den bok jag skriver på nu t.ex... jag ska lyssna in och känna hur och när och meddela dig i såna fall
  Varm Kram Anne Solveig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill du ska veta, vackra Gullviva, hur du lyser upp tillvaron och inspirerar, att jag har lyssnat och inspirerats till att skriva en liten bok eller ett häfte.
   Det blev ett inspirationshäfte. Men när jag kännt inåt så har jag än så länge vägletts till att dela med mig av texterna på ditt vackra Gudinnerum. Eftersom allt är energi och vibrationer, så vet jag att texterna vibrerar Kärlek till världen även från den lilla lådan i min byrå som inspirationshäftet nu ligger i och från ditt Gudinnerum tillsammans med allt det vackra du skapat. Kärleken sprider sig som blommorna på en sommaräng, den vibrerar i evigheten. Varm Kram Inger

   Radera
  2. Vad fint att veta Inger... att du samlat dina fina rader i ett inspirationshäfte... och så fint du beskriver det med att texterna vibrerar från sin byrålåda.. Ja så är det ju.. Varm kram Anne

   Radera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig