onsdag 3 juni 2009

Gudinna för en dag

Hej kära Gudinnor !
Igår var Linda här för att ta lite bilder på mig. Bilderna tänkte jag använda i samband med kurser men även lite andra projekt och en del kanske till min kommande Cd. Jag har länge viljat ha sådär fina bilder som en del andra kvinnor har av sig själva på MySpace eller i andra bildspel. Där de har underbara vackra klänningar m.m. Då har jag längtat efter att få lite fina bilder på mig själv och nu fick jag det. Jättekul och jag är så tacksam till Linda.
Unna er att ta lite Gudinnebilder på er själva
Jag tycker alla kvinnor skulle unna sig att ta lite fina bilder på sig själva för att påminna sig om hur vackra vi är... Det kan kännas gott att titta på när man schavar omkring lite trött i morgonrocken eller håret inte är tvättat på några dagar. Lugn kan du tänka, när du då ser sig i spegeln, det där är inte mitt sanna jag .. det gömmer sig en Gudinna bakom den där masken samt att du kan sätta upp lite fina bilder på sig själv i närheten av spegeln och varför inte helt enkelt titta på de bilderna istället för i spegeln.. eller varför inte klistra över spegeln och endast ha en bild av ditt vackraste jag där istället. Det var ju en jättebra idé som jag just kom på nu. Okey visst är vi väl vackra och underbara jämt men ibland kanske vi kan tycka det själva med och det känns ju alltid bra. Jag fick många mer bilder men de här vita var lite spännande tyckte jag. Kram och godnatt.

Foto: Linda Svensson, Emmaboda
Tack Linda ! Du är en jätteduktig fotograf med en fin känsla dessutom så trevlig och enkel att samverka med. Hoppas det var okey att jag lade ut några bilder innan du hunnit fixa till dem ev.
Se Lindas fina foto på hennes blogg. www.frifoto.blogg.se

2 kommentarer:

  1. Verkligen super fina kort! Jag har själv gjort ungefär samma sak som du, och delar dina tankar. Jag har under en längre tid tagit mycket kort på mig själv. I början var jag jätte blyg och det kändes super konstigt. Ja jag kände mig lite larvig. ;-) Men jag gjorde detta som någon slags självterapi. För att bli vän med mig själv och uppskatta hur jag ser ut. Det har varit lite spännande att upptäcka sig själv i det yttre också. kram!

    SvaraRadera
  2. Tack Angelina
    Det värmde och kul att höra av dig igen. Kanske ska titta in hos dej och se om du har några bilder på din blogg. Kram Anne

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig