söndag 28 juni 2009

En helt underbar Kvinnofestival

Vilken helt underbar kvinnofestival det blev ! Jag känner mig bara så avslappnad och helt uppfylld nu av allt som hänt !
Tänk så jag jobbade veckan innan för att fixa allting. Så äntligen i fredagskväll satt de där drygt 40 förväntansfulla och positiva kvinnor och jag förstod varför jag hade lagt ned så mycket energi på den här helgen. Jag hade även ett helt underbart team som hjälpte mig under hela festivalen och så många fina härliga kvinnor som höll i föredrag och workshops. Varenda punkt på programmet blev såååå fin. Alla var helt enkelt supernöjda.

Kvinnocirklar
Temat i år var ju kvinnocirklar så jag berättade lite om det vid ett tillfälle och lite då och då hade vi små minicirklar samt även en längre cirkel där vi hann att mötas lite mer
Underbart att se kvinnor växa och blomma ut
Det är så fint att se kvinnor växa och blomma ut och det tyckte jag mig se överallt - efter kvinnocirklarna när vi gett varandra uppskattning samt inte minst efter Helena Solunas underbara workshop där varje kvinna fick bli dyrkad som en Gudinna av de andra i en liten grupp och få mjuk beröring och massage. Åh så det lyste om oss alla efter det. Och dansen.... så mycket härlig dans det var och det uppskattades mycket. Ja det finns så mycket mer att berätta och Gudinnan var på vår sida med när det gällde vädret. Helt underbart soligt och på söndagen även lugnt och varmt. Så vi badade i vår lilla minisjö då och då när det blev för hett efter dansen.
Avslutningen blev som vanligt mycket fin
Alla delade med sig sin upplevelse och alla var såå positiva. Sofi ledde oss även i en härlig dansstund. Fler bilder kommer troligen snarast.
Några kommentarer:
"Så mycket kärlek och glädje vara det längesedan jag kände" Rose-Marie
"Tack för en härlig, inspirerande och helt underbar helg." Helen L.
"Nu åker jag hem med ett mer högburet huvud, som en Gudinna." Maria
"Tack för bra och fin kombination där hjärtat har fått vara med och så underbara kvinnor det finns. Iréne

2 kommentarer:

  1. Det låter som att ni haft det jättehärligt! Känns lite konstigt att jag inte var där, men det känns samtidigt som att jag var där på något sätt - tänkte på er och att ni fick så fint soligt väder. Kramar till alla systrar!!! Från Camilla

    SvaraRadera
  2. Hej kära Camilla.. du fanns med med din energi ska du veta. Din målning hänger längst fram till höger. Din Cd spelade jag när kvinnorna kom och din sång Moder Jord sjöng och dansade vi ute på Lördag morgon...samt att allt du och jag pratat om och stärkt varandra i fanns ju med så du var med... Kram Anne

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig