onsdag 27 april 2011

Mycket på gång - och njuta av våren!
Vi har varit en tur på Öland... och bland annat sett våradonisen även kallad Arontorpsros som blommar så fint just nu... visst är den vacker.. och den blommar vid en så vacker plats vid havet.

Det är mycket just nu..
men jag kände för att bara titta in här en liten stund så ni vet var jag är. Vi ska ut med ett nytt programblad, jag är på gång med en egen hemsida, vi har fått en ny praktikant här i Mundekulla...plus en hel del mer.

Allt är lugnt
Mitt i allt detta försöker jag påminna mig om att allt egentligen är lugnt.. att jag kan vila... Det finns ett uttryck i bibeln som heter "Frid var lugn.. allt förgår utom Gud.. Gud allena är mig nog" Det är något djupt och vackert i det... något som lugnar mig. Ja vi tror att så mycket är så viktigt och att vi måste skynda... men vad är allra viktigast? Förmodligen att njuta av den stund vi har här på jorden och ... den kärlek och vänlighet vi ger varandra på vägen. Har vi alltför brått så hinns det inte med.

Jag vill leva med mer lugn och närvaro
...i nuet och i stunden...Jag har börjat gå sakta emellanåt när jag är ute och vandrar i naturen.. plötsligt ser jag myrorna på vägen.. och försöker undvika att trampa på dem...jag ser ännu mer hur vackert allt är för i närvaron och lugnet hinner själen med att uppleva också...

2 kommentarer:

  1. Åh vilka ljuvliga små Ölandssolar! Allt är som det ska, Anne - TA det lugnt och njut, förundras av de små tingen. Det är nog det bästa att göra så här års, så man hinner "pånyttfödas" i sin egen takt!!

    Varm vårkramis till dig!/Anita

    SvaraRadera
  2. Visst är de underbara.. Våradonisen eller Arontorpsros som de också kallas av t.ex Evert Taube.. "I Arontorp där blommar en ros.. faderallan la..."

    Tack för påminnelsen att njuta och ta det lugnt och förundras... kram

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig