tisdag 5 april 2011

Det kommer upp i ljuset för att vi ska helas!

Något speciellt skedde igår..
Jag kunde känna det redan på kvällen.. men det är kvar idag med..Vill berätta för att inspirera er med att våga gå in i de känslor som väcks nu i denna tiden.. för att vi ska kunna helas och bli de underbara Gudinnor vi är. Idag onsdag morgon är hela mitt skulderparti och axlar mjukare än jag känt på länge...känns helt annorlunda och mycket skönt och avslappnat.

En djupare förändring
Jag är inne i ett 40-dagars fokus på inre utveckling... Jag kände att jag längtade efter en djupare inre förändring och ny styrka att kunna ge ut det jag vill ge ut och uttrycka det som jag är här för att uttrycka. Ja helt enkelt en inre transformation till att kunna blomma ut, lysa och vara den jag är ännu mer och leva mer med inre frid och i glädje och kärlek. De första lektionerna har handlat om att släppa smärta och agg som vi burit med oss och som kanske finns kvar där inuti... samt att välja helt och fullt att vara i vårt sanna jag... vara committed till det.. besluta sig på djupet att välja kärlek och sanning ... ja ungefär.

Drar fram det som ska upp i ljuset
Hon som har kursen berättade att när hon själv gjorde det så hände det en hel del utmaningar i hennes liv... Därmed kände jag mig lite spänd inför vad som skulle hända men tänkte att det behöver ju inte ske så för mig .. Men redan 2:a dagen hände det något som i vanliga fall skulle gjort mig ganska ledsen och orolig.... Nu var jag lite mer vaksam och beslutade mig för att vara kvar i mitt sanna jag och ha tillit till att allt sker till det bästa... Så med detsamma började se efter nya möjligheter istället. Men jag märkte framåt kvällen att det ändå låg kvar inom mig som en lite rund mörk boll... som bara fanns där.

Så vi kan helas
Så i morse tog jag mig tid att titta lite djupare på det då min "lärainna" på kursen just hade pratat om att vi inte bara kan bortse från det som känns jobbigt.. blunda eller titta undan.. vi behöver se hur det kommer sig att vi bjudit in det i vårt liv... eller vilket högre syfte det tjänar skulle jag vilja lägga till. För jag insåg idag tydligare att utmaningar kommer ibland för att rensa ut det som begränsar oss så att vi kan vara dem vi är mer helt och fullt... för att lyfta fram sanningen i ljuset. När jag väl satte mig och tittade på det hela insåg jag att det som skett, fick mig att börja värdera mig själv mer.. att den situation som varit jobbig fick ögonen på mig att öppnas och inse att jag inte riktigt sett mig själv och mina egna resurser och lyft fram mig själv.

Det finns gåvor i det som är jobbigt
Så det första jag gjorde nu istället när det gällde denna situation var att värdesätta mej själv...och inse att det är viktigt att jag delar med mig och bjuder på det jag har att ge...Bara det fick mig att se på händelsen på ett nytt sätt och inse den gåva den hade med sig.... att den ledde till något gott och mer sant och äkta... samt att jag även insåg att mycket som sker är ju droppar i havet bara och även om det känns stort och lite jobbigt i stunden så är det mesta inte så stora saker...

Vara kvar i sanning och kärlek
Jag ska fortsätta att tänka på att vara kvar i min styrka och kärlek hur än andra beter sig och vad som än sker.. fick en ny lektion idag i detta... när någon nära sa något som som kändes lite anklagande... där jag lyckades välja att vara kvar i kärlek mer än jag brukar.. så jag känner mig nöjd med de små framsteg som sker..

Något gammalt lossnade
Men jag hade en jobbig huvudvärk en stund i eftermiddags och det kom upp så jobbiga känslor som jag inte ens visste fanns där riktigt... och inte riktigt hade upplevt på det sättet tidigare... jag bara tillät dem och det kändes som de fanns mest i skulderpartiet och axlarna som en slags begränsande pansargrå tung känsla..ja det går inte att beskriva. Men jag tillät känslorna och dök in djupt i dem... och visste inte ens säkert vad de handlade om men lät dem vara och stod ut.. och sen var det över och jag kände mig mer avslappnad samt hade även fått djupare insikter...det kändes som det även hade hänt något fysiskt i kroppen då hela skulderpartiet var mjukt och avspänt. Tror något gammalt lossande som jag inte ens var medveten om.

En tid av rening för att bli ännu mer dem vi är
Jag skriver det här för jag tror att vi alla befinner oss mer eller mindre i en fas av utrensning.. där livet ger oss utmaningar eller det kommer upp känslor som ska släppas... för att vi ska bli ännu mer rena kanaler för Gudinnans styrka, kärlek och kreativitet... och för att vi ska kunna leva ännu mer i glädje, kärlek och tillit... och för att vi ska bli ännu mer sanna och äkta och leva det liv vi är menade till. Så stå ut kära Gudinnor..

"visst gör det ont när knoppar brister... men så när det är värst och inget hjälper".. brister som i jubel trädens knoppar..

4 kommentarer:

 1. Tack för du delar med dig Anne. Väldigt nära, väldigt fint, mycket smärta, mycket kärlek. Ja det verkar vara en del i omlopp nu, och för att bli av med vissa saker behöver det först ut i ljuset för att sedan lösas upp... det är min tro i alla fall. Kram på dig.

  SvaraRadera
 2. Anne ... jag blir varm inombords, varm därför att du är så öppen och delar med dig, varm därför det är en sådan stark igenkänning av att möta svåra saker och omskakas och därmed se sitt egna värde och stå upp för sig själv, ta sig själv på allvar ... och kunna vända det till något positivt och sedan dela med sig av det! Varm därför att du delar svårigheten med att våga stanna kvar i känslorna och hur kroppen svarar ann och hur det "plötsligt" släpper kanske just för att vi vågade lyssna på kroppen ...

  Det kanske är detta som är sannt växande och början till att våga knoppas ... för att sedan blomma ut ..?!!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Ja Pernilla.. jag tror att det är mycket som ska rensas och renas i både oss själva och världen nu... det är spännande och så viktigt att våga släppa fram allt i ljuset där det syns tydligt Kram Anne

  SvaraRadera
 4. Anita!
  Tack för dina fina värmande och igenkännande rader... ja se sitt eget värde är så viktigt ..och vet du oj!! så tydlig kroppen är nu.. något hände på eftermiddagen och det gjorde ont i huvudet med en gång och jag kände att jag blev lite spänd igen.. så nu ska jag slappna av... kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig