torsdag 14 april 2011

Sunday Spirit inspiration!

Jag vet att jag är lite tidigt ute..
men efterom jag reser iväg lite över helgen ville jag lämna något här i Gudinnerummet till på Söndag... Jag tror att jag kommer göra de här inspelade Gudinnestunderna kanske varannan Söndag så jag hinner lägga ner tid och energi på dem och det känns lugnt även för mig.

Se dig själv i ett underbart ljus
Jag vill inspirera dig att denna helg se dig själv i det ljus som du vill vara i. Se dig själv som den du är djupast innerst inne. Se dig själv som den kärleksfulla fina Gudinna du är... se dig själv trygg och i din inre styrka och känn att allt är väl just nu i ditt liv. Hur du än känner dig.

Ta hand om dig lite extra
Jag vill även inspirera dig att ta hand om dig själv de närmaste dagarna.. lite extra.. bara för att du är värd det.. Kanske ge dig själv stunder av vila.. ett varmt fotbad, massage, ordna det bekvämt för dig.. lyxa till det.. skapa trygghet för dig själv m.m. Kanske fråga dig.. hur kan jag ta hand om mig själv på bästa sätt de närmste dagarna.

Samt tänka ljusa och sanna tankar om dig själv
och ditt liv. Börja varje dag med att se dig själv med kärlek... Ligg kvar en stund i sängen och se dig själv vandra trygg i livet .. i din egen inre styrka.. i glädje och kärlek...och känna Gudinnans ljus, kärlek och styrka närvarande i dig.

Bara för att du är det värd det..
och för att just du är här för att lysa. Ha en riktigt underbar helg och när jag kommer tillbaka kanske jag har mycket inspiration från kursen att dela.. Samt att du alltid är välkommen att igen lyssna på någon av de tidigare Gudinnestunderna. De ligger kvar i alla fall en tid till... Varm kram Anne

3 kommentarer:

 1. VARM kram till dig och tack för påminnande tankar!!

  Gör dig själv en riktigt go helg med "insupande" av nya kunskaper och inspiration av det du ska på!! Kom ihåg att försöka ha lite egen tid för reflektioner ... i ditt växande!

  SvaraRadera
 2. Din bild är SÅÅ vacker och du målar med de ljuvligaste nyanserna ...

  SvaraRadera
 3. Tack Anita.. du är alltid så klok.. kanske du ska bli min coach.. eller det är du ju redan..

  Ja jag ser fram emot en fin och givande helg.. och känner att jag är på väg att landa nu i allt...och jag planerade att få tid för reflektion på tåget.. det är viktigt... TACK fina du för din alltid värmande omsorg och upplyftande tankar..

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig