lördag 1 januari 2011

GOTT NYTT UNDERBART ÅR KÄRA GUDINNOR!

2011... det ligger något nytt i luften.
Kan ni känna det ? Vi har ju nyss avslutat en 10 årscykel och en helt ny börjar som jag ser mycket fram emot att njuta av... Det känns som att allt kommer vara lättare och mer ljust och glädjefullt detta år och de närmsta 10 åren... som om det är enklare att hålla en ljus och lätt "energi" .. eller vara i min inre kraft.. njuta av Gudinnan inom mig. Ska vi låta detta år bli det bästa hittills kära Gudinnor... ett år då Gudinnan inom oss verkligen får blomma ut och njuta och vara den hon ... Kraaaaaam.. ser fram emot gemenskapen med er i det nya året.

2 kommentarer:

 1. Ja, det ljusa intentionen är enklare att arbeta med/hålla kvar nu!

  Upptäcker det när jag sysslar med att skapa små gåvor jag vill ge iväg, som t ex små böcker åt min syrra!

  En lätt pirrig glad & varm känsla slår upp inom mig, och jag myser i det! Den varar en liten stund bara men är så intensiv! Hörde att fler kände samma sak?

  Många nya årets kramar!

  Ingrid

  SvaraRadera
 2. Kul Ingrid, att höra att du med känner så... ja låt oss ta med denna pirriga varma ljusa, mysiga känsla inom oss in i detta år och vidare in i framtiden. Varm kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig