söndag 16 januari 2011

Sunday Spirit Inspiration


THERE IS GREAT LOVE HERE FOR YOU

It is our powerful desire
that you find a way of loving yourself
more today than yesterday
and more tomorrow than today
We want you to acknowledge who you are
and make peace with where you are
Love others in their uniqueness
and try to manage them not at all
and love yourself in your uniqueness
and try to conform not at all
and as you move from your day to day experience
let this prayer be on your lips:

"I want to know the fullness of who I am
so guide me deeper in every step today
to a fuller recognition of what I been asking for
and who I really am"

There is Great Love here for you!


Esther Hicks/ AbrahamFind a way of loving yourself more every day!
Vad kan du och jag göra för att älska oss själva lite mer idag än i går... och lite mer i morgon än idag.. Vi kan bli lite mer medvetna om dem vi är.. Att vi är visa, kärleksfulla, vackra Gudinnor .. var och en unik på sitt sätt. Vi kan säga snälla saker till oss själva och om oss själva, uppskatta oss själva, ge oss själva kärlek och njutning, ta hand om oss själva... Ja helt enkelt ställa den frågan till oss själva: - Hur kan jag älska mig själv lite mer idag?

Vi kan sluta fred med där vi befinner oss
Vi kan sluta pusha oss själva och känna att vi borde ha kommit längre i vår utveckling eller vara någon annanstans än där vi är. Istället påminna oss att vi är på fullkomligt rätt plats i rätt tid och nu kan fortsätta ta steg lugnt i vår egen takt för att närma oss ännu mer det liv vi längtar till. För livet fungerar så att en ny längtan föds genom de erfarenheter vi har... vi expanderar och universum expanderar med oss... Vi kan också tacka för allt gott som redan finns i våra liv. I vetskap om att tacksamhet ger en djup tillfredställelse som föder fram mer gott i våra liv.

Älska oss själva och andra i vår unikhet.
Det enda vi behöver fokusera på är vår egen unika väg... vi är alla unika varelser och vi kan inte veta någon annans väg... därmed är det helt meningslöst att försöka styra någon annan... och visst är det underbart att alla inte är som vi.. att vi kan lära och inspireras och växa genom varandra. Endast du vet vad du har byggt upp för längtan inom dig genom ditt liv... endast du vet vägen du ska ta för att närma dig den. Att lyssna för mycket på vad andra tycker och tänker eller vad vi tror de tycker och tänker, det splittrar vår energi.... Djupt inom oss känner var och en av oss vår egen längtan. Genom livet och de händelser vi har varit med om har vi börjat fokusera på vad vi vill... att lyssna till det och följa det, är att vara sann mot sig själv.

Only Plan A
När man har ett fokus så är det som att universum svarar och visar oss små ledtrådar hela tiden... Tog en kort break här nu och lyssnade på en kille som sjöng på Tv. Det han sjöng om handlade just om att följa sina drömmar och visioner... only Plan A.. och att fokusera på det vi verkligen vill... inte ha så mycket reservplaner... utan "Go for it! A strong open heart.. and a strong focused mind.. draws it peaces unto itself.... men de små stegen som vi själva tar på vägen är viktiga med... Ha en riktigt Sköööön Söndag. kram till er kära Gudinnor.

2 kommentarer:

 1. Only plan A...
  tänker att har man en reservplan ger man inte allt på plan A... det är som att man bakom tanke A, gömmer en annan tanke "det kanske inte lyckas, jag får lägga lite energi på en plan B också" ... men det är bättre att köra plan A hela vägen ut och om den då visar sig att inte fungera,

  då kan man skapa en ny plan A... :)

  mina visdomsord idag,
  nu ska jag läsa klart!

  kram
  ingrid

  SvaraRadera
 2. Ja det har du helt rätt i ...att man inte ger allt när man har reservplaner... och jag tror att kör vi plan A helt och fullt och det är det vi verkligen vill.. då kommer vi lyckas..kram

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig