fredag 7 januari 2011

Build the house that rings your bell!

Att göra det vi brinner för
...och det vi tror på är så viktigt. Att syssla med det där som får vår inre klocka att ringa... När vi gör det vi älskar då bygger vi upp en glädjefylld, ljus vibration eller ton inom oss som drar till oss andra och som även gör att vi drar till oss mer av det goda.

Fokus är nyckeln.
.. och det är så viktigt... Ju mer vi fokuserar på det vi vill.. ju enklare kommer det.. När vi tydligt vet vad vi vill då sänder vi ut en stark vibration som andra kan plocka upp. Men när vi försäker att anpassa oss för mycket till vad vi tror att andra ska tycka om eller vad andra vill ha, då sänder vi ut en mer otydlig, osäker och lite rörig vibration som drar till oss människor och situationer som också är otydliga och röriga.

Make a decision and make it right
Så när du vill bjuda in något i ditt liv, fatta ett tydligt beslut och bestäm dej för att det beslutet är rätt. Tänk sedan på allt gott som detta beslut för med sig till dig och andra... och kanske även till världen.... tills du är helt övertygad och har byggt upp en stark vibration inom dig... Då kommer du naturligt och enkelt dra till dej det du har fokuserat på. Det bara sker av sig självt.

Vad brinner du för.
När jag ska välja att samverka med någon eller vi bjuder in någon till våra evenemang så bjuder vi hellre in någon som har satsat på ett visst ämne och är passionerad av just det... så det lyser om henne... någon som tror på det hon gör... istället för någon som har tusen järn i elden och vi vet egentligen inte riktigt vad hon sysslar med och hon verkar ändra riktning hela tiden beroende på vad andra vill och önskar.

Besluta dej för att det är helt rätt..
Finn alla anledningar till att det är ett rätt beslut och rätt att satsa på ... tills det bara känns självklart... då blir det självklart för andra med och universum drar till sig dem som vill samma sak och är redo att släppa in det i sitt liv.

4 kommentarer:

 1. Hej Anne

  det där var himlens bra skrivit!!!

  Stor kram från Erika - med ett stort projekt inombords som inte ännu vecklats ut för världen... Ett kreativt företag, en ny hemsida kommer om ett tag med stjärnklar info ;-)

  SvaraRadera
 2. Tack Erika!.. vad spännande med din hemsida.. jag ska också skapa en ny egen hemsida och inser hur viktigt det är att vara tydlig i det jag vill och står för... kram Anne

  SvaraRadera
 3. Hej Anne!

  Jag "hamnade" bara på din hemsida. Läste din text som jag tycker talar direkt till mig. Står vid ett vägskäl, som man ju gör lite då och då i livet.
  Tack för att du med dina ord fick mig att reflektera över mitt vägval...
  Blir också nyfiken på din ledarutbildning.
  Varma tankar och hälsningar från Annika

  SvaraRadera
 4. Hej Annika.. det är alltid så spännande att se hur vi hamnar där det just nu är något som talar till oss... Välkommen att läsa mer om min Ledarutbildning för kvinnocirkeln på hemsidan om du inte redan gjort det.. och är du intresserad så skriv och berätta litre om dig...
  http://www.mundekulla.se/mundekulla/parse.php?p=kvinnocirkeln_del_1.html

  Kul att du hittade hit till Gudinnerummet och välkommen igen. Jag har även länge haft en plan på en längre utbildning för kvinnor och just nu satte jag mig vid datorn för att skriva ner lite mer idéer om den... din kommentar här stärkte och inspirerade mig.. tack ... Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig