måndag 3 januari 2011

Den Ljusa vibrationen med oss i det nya året.

Låt oss ta med oss den mjuka, pirriga, varma, känslan
... inom oss in i det nya året. Eller den goda "vibrationen" som Ester Hicks skulle ha uttryckt det... Blev inspirerad av Ingrids kommentar nedan att skriva mer omkring detta.... Hur kan vi mer och mer vandra omkring i livet med en ljus, skön och varm känsla inom oss... En känsla som får oss att stråla och lysa och må bra av att bara vara dem vi är här och nu.

Att välja det vi fokuserar på
Jag tror att det handlar mycket om var vi lägger vår uppmärksamhet. Låt oss uppmärksamma det goda, vackra, kärleksfulla, ljusa och det vi mår bra av. Låt oss odla mer tacksamhet och göra det till en vana att varje morgon och gärna kväll med, tacka för det goda som redan finns i vårt liv. Låt oss umgås med människor vi tycker om och trivs med.. som vi blir glada och upplyfta av. Låt oss syssla med aktiviteter vi känner glädje och inspiration i... och låt oss vistas i miljöer och vacker natur där vi trivs och känner harmoni... och låt oss fokusera på våra drömmar och det vi djupast längtar efter.

Vila och meditera.
Låt oss finna ut det sätt som passar just oss bäst när det gäller att vila, meditera och bli medveten om vårt inre sanna jag... så att vi kan tanka där och hämta ny kraft och stärka den ljusa fina vibrationen inom oss... finna balansen inom oss och bära med oss den ut i livet.

Vi har nyss haft en underbar Nyårsretreat!
Så härligt med alla fina människor och att lyssna till deras goda intentioner inför det nya året. Se hur vi gemenskap bygger upp en tillit till att vi kan skapa det liv vi längtar till och att allt börjar med kärlek.. kärlek till oss själva, varandra och livet. Varmt tack till er som var med.

När vi vet att våra mål djupast sett handlar om kärlek
...och att medverka till en bättre värld... att dela med oss av våra gåvor och sprida ljus till andra... att dela kärleken med någon m.m. Då kan vi känna att det är värt att ta ett litet steg varje dag för att närma oss det vi djupast sett längtar till... och jag tror att då har vi också alla goda krafter med oss. Djupast sett är det ju kärlek som alla våra mål och det vi drömmer om handlar om.... och kan vi finna den kärleken redan här och nu inom oss själva .. då är vi ju redan framme... Varm Kram Anne Solveig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig