måndag 27 december 2010

Gudinnor från andra länder!

Jag blir så nyfiken!
Det känns så kul att se att det är många kvinnor från olika länder som tittar in i Gudinnerummet. Jag ser i min bloggräknare att det t.ex är många från USA, samt även andra länder. Hur hittar ni hit?... kan ni svenska eller översätter ni? Det vore så roligt att veta vilka ni är. Skriv gärna något i kommentaren eller om du hellre vill så kan du maila mej. anne@mundekulla.se Kul att ni finns hur som helst.. Det är dags att vi kvinnor i alla länder går samman och stärker och inspirerar varandra så att det kvinnliga och feminina får en större plats i hela världen.. Vi behöver det nu ... vi behöver balans... VARM KRAM Alla Kära Gudinnor!

2 kommentarer:

 1. Hej Anne!

  Jag vet inte om jag räknas, ha, ha, men jag bor i Frankrike och eftersom jag bor utomlands gillar jag att läsa svenska bloggar för att hålla kontakten med Sverige. Vad kul att det finns andra kvinnor i utomlands som läser din blogg! Det är ju tjusningen med internet också tycker jag.

  Och din blogg är jättebra!

  Gott nytt år och varma kramar, Karina

  SvaraRadera
 2. Hej Carina!
  Jo det känns fint att veta att du finns.. men det är lustigt.. jag ser i min bloggkontroll att det finns en hel del från USA som tittar in i bloggen.. men ännu vet jag inte vilka de är.. varm kram och Gott Nytt år till dej.. Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig