söndag 5 december 2010

Put yourself into a new vibration!

Du ger mig bra vibrationer...
... sjunger Kicki Danielsson... De senaste dagarna har jag och Sofi lyssnat på en massa bra DVD där olika människor pratar. En favorit vi har just nu är "The Law of Attraction in Action" av Esther och Jerry Hicks (the teachings of Abraham) De inspirerar på djupet och ger nya insikter och djupare förståelse hur allt fungerar, samt hur vi kan använda oss av dessa djupa sanningar i livet. Ska göra ett försök att förmedla vidare till er... men vill ni verkligen förstå deras tankar så är det bästa att lyssna på Esther själv när hon pratar.

Vill du ha en god och kärleksfull relation
...så handlar det om att hitta den känslan och den vibrationen inom dig själv först och främst.. Det kan t.ex innebära att se med tacksamhet och kärlek på det som redan finns i ditt liv.. eller meditera på den känsla du skulle vilja ha i en relation. Tänka goda tankar om de människor som redan finns runtomkring och välja att redan nu känna dig så som du vill känna dig när du har en god relation. Då skapar du den vibrationen inom dig som drar till sig och medverkar till goda relationer i ditt liv.

Vill du bli framgångrik.. successfull
...så kan du redan nu skapa den känslan inom dig och föreställa dig att du redan är det.. och att du redan nu är fullkomligt nöjd där du befinner dig i livet i vetskap om att du kommer att bli mer och mer framgångsrik.... samt i vetskap om att den enda tid vi lever i är här och nu så lika bra att vara fullkomligt tillfreds oavsett om du är framme i Paris eller om du bara njuter av själva resan dit och allt du upplever på vägen.

Fortsätt att fokusera på din längtan och dina mål
Esther beskrev så bra att om vi är på väg t.ex från Stockholm till Paris så sätter vi oss i bilen och vet att vi ska komma dit... vi tänker inte efter halva vägen .. nej jag kommer nog inte fram... lika bra att jag vänder här .. Vi stannar inte heller på halva vägen... vi vänder inte tillbaka för att igen besluta oss för att åka... utan vi vet att vi kommer att komma fram till Paris och på vägen njuter vi av resan och allt vackert vi kan se.. Ibland kanske det blir trafikstockningar.. bensinen kan ta slut men vi ser det inte som ett tecken att vi ska vända hem igen... Vi ger inte upp.. vi har tillit till att vi ska komma fram.

Ska jag göra si eller så... hur kan jag skapa det liv jag vill leva.
Det handlar om att först skapa den vibration och den känsla du vill ha inom dig. När du bara väljer bland yttre möjligheter och inte ändrar din inre känsla då är det troligt att du möter samma upplevelse eller liknande var du än befinner dig... eftersom det du bär inom dig är det du drar till dig och därmed skapar och upplever i din värld.

Jag Älskar Esther Hicks och "Abrahams teaching"
Vi tittade färdigt på DVD:n nu i eftermiddags och den är bara så super.. så många frågor som människor ställer och så superbra svar som känns så rätt, och som ändrar mitt sätt att se på verkligheten och hur allt fungerar och får mig att inse att jag själv kan välja hur jag vill känna mig, vad jag vill uppleva och den verklighet som jag vill leva i. Jag kan känna igen mig i en mängd situationer som människor beskriver och känna att jag kan ta till mig och ha så mycket nytta av de svar Esther ger genom Abrham... (Abraham sägs vara en grupp som Esther kanaliserar.. jag bryr mig inte om vad det är men sanningarna de säger är bara så bra och ger så mycket till dem som lyssnar.)

Svar på senaste tidens funderingar
Jag har fått svar på mycket som jag har funderat på den senaste tiden.. - Hur kan jag bäst engagera mig i världen? - Svaret jag känner nu är att leva i kontakt med den jag är ... mitt sanna jag.. leva i min sanna vibration, vila i ljuset och kärleken inom mig. När vi gör det sprider vi var och en av oss mycket mer kärlek och ljus än när vi kämpar emot saker... Att fokusera på det vi vi vill och det vi är tacksamma för.. det skapar en god vibration som föder mer och mer av detta.. medan att fokusera på det vi inte vill och kämpa emot .. också föder mer och mer av det vi inte vill... Det vi fokuserar på expanderar och blir mer och mer verkligt.. det vi fokuserar på drar vi till oss.. den verklighet vi fokuserar på är vi med att skapa...

Därmed kära Gudinnor...
Välj att fokusera på kontakten med ditt sanna varande.. välj att leva från din sanna vibration... fokusera på det du vill se i din värld... då sprider du det till andra och medverkar till att skapa den värld du vill leva i... som kanske inte är helt "perfekt" men där du kan välja att vara kvar i kontakten med ditt inre varande hur det än ser ut runtomkring dig och inse att de andra har också detta val och att det går inte att tvinga någon till att växa eller vara lycklig ... den personen måste själv välja detta ... men genom att själv befinna dig i din sanna vibration .. i kontakt med den du är.. Själv vara ett ljus som lever i harmoni med dej själv och andra.. då kan du inspirera andra som blir nyfikna och undrar hur du gör... och inspireras att leva mer i glädje de med.

Lyssna gärna du med..
Om du känner dig inspirerad så kan jag varmt, varmt rekommendera dig att lyssna mer till Esther och Jerry och "Abrahams teachings" Just nu är de absolut bland det bästa och djupaste jag vet. Men självklart har vi olika behov så du får känna efter om det passar dig just nu i livet... Filmen vi såg hette: The Law of Attraction in Action Episode II. Det finns en mängd andra så känn efter vilken du gillar. Det finns även en mängd klipp på you tube som min väninna Sofi brukar se och bli inspirerad av... KRAM och hoppas du hade lite nytta av detta inlägg .. vi behöver höra dessa sanningar om och om igen på olika sätt.

6 kommentarer:

 1. oj vilket djup det blev här känner jag ... måste ta in och begrunda ... kanske är det kärnan till allt ...
  låter som givande dvd:s!! ska försöka kika på you-tuben ...
  kramis

  SvaraRadera
 2. Ja Anita.. jag tycker den här DVD:n hade så mycket... har inte lyssnat så mycket till dem förut så vet inte så mycket om deras andra DVD.. men denna är såå fin och det sker så mycket med människorna som ställer frågor och det är så fint att de hur de lyser upp när de får ett sant svar som berör dem... det var också många bra frågor som man kunde känna igen sig i och därmed ha mycket nytta av svaren. Kram och kul att du gett mig så många kommentarer idag..

  SvaraRadera
 3. Mm Anita- så känner jag med- att det är kanske kärnan till allt- och allt är inom vår räckhåll. Och Anne så tänker jag det som Peter skriver på sin hemsida, om talet av Mandela, om ljuset som bor inom oss alla...Det är så starkt och så stort...

  SvaraRadera
 4. :-) Tja det blir lite tokmycket när jag inte varit inne på din blogg på många dagar ... mycket go läsning, mycket att begrunda, ett uppdämt behov av att ta del av och så tankar/känslor som väcks i mig och som liksom bubblar över ... kram

  SvaraRadera
 5. Nu har jag ägnat en längre stund till flera av yuotube-klippen ... WOW!!!
  Jag tror äntligen jag förstår livet ... :-) jösses vad vi lyckas att krångla till det, med att vilja sååå mycket!!
  Jag trodde (haha!) att jag hade svårt för att förstå engelska ... men det var lätt att förstå och skön humor!!
  Tackar ödmjukast!!

  Du har gjort min dag!!

  SvaraRadera
 6. Pernilla.. Ja jag tror att allt är inom räckhåll.. fint uttryckt Pernilla! känner att det här mycket viktiga tankar som jag med vill ta in helt och fullt och leva mer med.. därmed känns det fint att dela det med er.. jag tror att det vi delar det stärker vi. KRAM

  Vad kul Anita!
  Att du med blev inspirerad av dem.. ja jag gillar verkligen deras sätt att uttrycka djupa sanningar.. med enkla vardagliga exempel och med humor... Läser även bok nu av dem där Louise L hay skrivit förordet... hon känner dem och beskriver dem som några av de lyckligaste människor hon mött som dessutom har en kärlekfull fin relation...det visar ju att det de lär ut och själva lär fungerar... KRAM

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig