lördag 24 juli 2010

Vilken fin och djup kurs det blev.

Jag har just avslutat årets kurs i Skapa och Måla ditt Liv.
Vi har haft några underbara dagar där vi har målat mycket tillsammans samt lyssnat inåt för att känna efter hur vi egentligen vill leva och vad vår djupaste längtan är. Jag fick så mycket djupa och fina insikter själv under denna kurs och det blev ännu mer tydligt hur jag ska gå vidare i livet. I går kväll ledde jag även min egendesignade "svetthyddeceremoni" i vår vedeldade bastu... Den blev en mycket fin och uppskattad stund och jag känner att jag ska utveckla det ännu mer på mitt eget sätt. Vi fokuserade på att släppa det vi inte längre vill bära med oss i livet och istället bjuda in det vi verkligen vill och längtar till och som är meningen nu. På det sättet knöt vi även an till kursens tema.

Befriande målning
Den dag vi hade temat relationer kom vi också in i en befriande fas av målandet där några av oss, (bland annat jag!!) med mycket humor, värme och kärlek började måla mannens och kvinnans allra heligaste delar färgstarka med hjärtan, blommor ch glitter på. Det kändes lekfullt och kärleksfullt att få uttrycka detta genom målandet och det blev mycket fnitter och skratt och skämtande omkring detta... Kan varmt rekommenderas.. kanske jag skulle samla ett gäng kvinnor och ägna några timmar åt detta... eller varför inte ha en hel utställning på detta tema:-)) Som tur var kom tidningen innan kursen i år... Kanske lika bra såde inte kunde fota årets konstutställning.

Ja som sagt. lite fri tolkning av Anne...


Gudinnans allra heligast plats fylld med glitter och guld.


Ja det fanns fler än mig som fick inspiration.. på blommor ch bin och fjärilar...

9 kommentarer:

 1. Härligt Anne!!!

  Kram Erika

  SvaraRadera
 2. :)Det var väl ändå synd att vi läsare inte fick ta del av den konstutställningen ... jag ser den med varm glädje framför mig - låter som om ni härligt släppte lös era energier ... jag kan ju undra varför jag har suttit här hemma och häckat och inte varit i Mundekulla de senaste dagarna?? Skulle verkligen behöva våga se inåt i mig själv - varför är det så svårt i vår vardag?! Så sällan som vi ger oss riktigt HÄN och "förlorar oss" (läs vinner oss) i hängivenheten och förundran.
  Och detta härliga med att kunna uppleva "Svetthydda" i våra svenska bastur under ledning - vilken fin ide! Jag har upplevt "riktig svetthydda" flertal gånger - en prövning och upplevelse som verkligen "renade"!!
  Din inspirerande skrivning får mig att längta!!!
  Kram till dig du GOA!
  Anita

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Åhh vad mysigt att vara här igen, titta in i Gudinnerummet :) Har saknat det så mycket.. har inte haft internet på mye länge.. :/ men det kommer snart :D

  Har faktiskt också målat å stått i ett tag!
  Har haft en "våg" av inspiration :)

  Jättekul att läsa hur kurserna varit och du/ni haft det...

  kram Ingrid

  SvaraRadera
 4. Tack Erika, Anita och Ingrid för så mysiga och positiva kommentarer.. ja nu kan man njuta lite mer av bloggandet igen när vädret bjuder till inneaktiviteter och allt lugnat ner sig lite...och så kul att möta er här igen... Varmna kramar och det är klart att ni måste ta del av utställningen.. ska lägga in lite bilder. Anne

  SvaraRadera
 5. Vilka varma sköna glädjebilder!!

  SvaraRadera
 6. Dansande kärleksglädje på någe vis ...!!

  SvaraRadera
 7. Tack Anita.. härligt att höra. kram

  SvaraRadera
 8. Kul du tycker.. hi hi.. ja det var härligt, lekfullt och befriande.. kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig